Притеснителна случка с куче в София. Младо момиче твърди, че

...
Притеснителна случка с куче в София. Младо момиче твърди, че
Коментари Харесай

Драма с куче в София! Момиче: Заплаши ме и ме удари СНИМКИ

Притеснителна преживелица с куче в София. Младо момиче твърди, че е била заплашвана и ударена поради това, че пробвала да прибере очевидно изгубено йорки. Всичко станало измежду бял ден.

Мерилин Л. видяла кученцето, което обикаляло из столичнияи ж.к. " Свобода ". Край него имало и човек, който при заложени въпроси за животното на няколко пъти сменял версиите за стопаните му.

" Беше при въпросния човек от фотографията, поговорих с него и той ми сподели: “Изгубено е, само че седи при мен, някой ще пристигна и ще си го вземе ”. После се пробвах да го взема от него и той стартира да ми изяснява по какъв начин било на някакво момиче и че това заслужавала тя, и нямал да ѝ остави нищо ", споделя тя.

Животното се стремило към нея, а младата жена желала да го прибере. Това ескалирало и държанието на мъжа, твърди тя.

" Кученцето идваше при мен и се пробвах да го хвана, само че той ходеше по мен и при последния ми опит ме удари и заплаши ", написа Мерилин. Като разпространяви и фотоси на мъжа, който вини за проявата и кученцето.

Вижте цялата ѝ обява:

" Здравейте!  В ж.к. " Свобода " обикаля изгубено йорки -  наоколо до бл. 27,26 и посока " Илиянци "....
Беше при въпросния човек от фотографията, поговорих с него и той ми сподели: “Изгубено е, само че седи при мен, някой ще пристигна и ще си го вземе ”.

После се пробвах да го взема от него и той стартира да ми изяснява по какъв начин било на някакво момиче и че това заслужавала тя, и нямал да ѝ остави нищо.  Кученцето идваше при мен и се пробвах да го хвана, само че той ходеше по мен и при последния ми опит ме удари и заплаши. Направих всичко допустимо, с цел да го прибера у дома, само че не съумях.
Тогава го и снимах.

П.П. Мъже към мен имаше и никой не предприе дейности, тъй като очевидно не им се занимаваше и беше по-добре да се гледа в профил. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР