Притеснени колеги на Жоржета Чакърова издават, че страда от деменция.

...
Притеснени колеги на Жоржета Чакърова издават, че страда от деменция.
Коментари Харесай

Деменция затвора Жоржета Чакърова в дома й

Притеснени сътрудници на Жоржета Чакърова издават, че страда от деменция. И въпреки заболяването на популярната актриса да е към момента в начален етап и признаците да се демонстрират единствено понякога, от няколко месеца насам тя е закотвена в дома си и не се демонстрира.

 

Човек от арт средите разкрива, че когато 82-годишната актриса е сенилна, си седи единствено вкъщи и за нея се грижи щерка й Шани. За страдание обаче няма лекуване, когато мозъкът стартира да ти изневерява. 

 

Актрисата с щерка си Шани 

Вдовицата на режисьора Стефан Христов се славела измежду сътрудниците си с чепатия си темперамент и до момента в който работела в театъра, все подозирала, че някой желае да я натрови и вдигала гневни кавги. Всички отдавали това на емоционалността й, само че в последните месеци близки на именитата актриса я уловили, че не помни прекалено много и от време на време приказва несвързани неща.

 

Неприятната диагноза за жалост била доказана от обзор при експерт и от този момент Жоржета Чакърова не излиза от вкъщи си. За момента обстановката към момента може да бъде следена, само че неприятното е, че деменцията прогресира.

 

В продължение на 32 години актрисата е част от трупата на Народен спектакъл „ Иван Вазов “, където се трансформира в една от звездите на екипа. През 1985 година даже я закичват със званието „ Народен актьор на Народна република България “, което обаче след демокрацията й бива отнето.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР