Притеснена съм, след обед съм на работа. Работя много близо

...
Притеснена съм, след обед съм на работа. Работя много близо
Коментари Харесай

Българката Боряна за терора в Барселона: Беше истински кошмар

Притеснена съм, след обед съм на работа. Работя доста покрай мястото на случилото се. Работя в мол на 200 метра от площада. Това съобщи българката Боряна Бонева в ефира на Нова телевизия, която живее в Барселона.

Тя описа и за момента на случая. „ Бях на работа. Група от изплашени туристи влязоха в магазина плачейки и казвайки. Всички клиенти се втурнахме към спешните изходи. Чуха се изстрели. После се върнахме в мола. После всички шефове бяхме на едно. Започнаха да ни изтеглят. Първо туристите, след това и нас. Беше един същински призрачен сън. “, описа тя.

По отношение на ограниченията, преди офанзивата тя уточни, че е имало засилено полицейско наличие, само че никой не е очаквал да се случи сходно нещо.

Чуваше се, че има равнище на офанзива 4 или 5, което е много. В Барселона пристигнаха много туристи, не като други години. Имаше засилено полицейско наличие. Полицаите си вършеха работата, само че при толкоз доста хора. Имаше терзания, гледали сме по малкия екран, само че не сме очаквали “, уточни тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР