Притеснен съм от факта, че много бързо започваме да се

...
Притеснен съм от факта, че много бързо започваме да се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Главният прокурор лично е заплашвал главния секретар на МВР

„ Притеснен съм от обстоятелството, че доста бързо започваме да се връщаме към „ мутренските времена “ , съобщи пред публицисти Кирил Петков , съпредседател на парламентарната група на „ Продължаваме промяната–Демократична България “. Той уточни:

„ Вече имаме в действителност писмени сигнали, че основният прокурор персонално е заплашвал основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това не звучи като европейска страна. “

„ Някакъв часовник се развява, с цел да се покрие нещо доста по-страшно – прокуратурата още веднъж се употребява като бухалка “, сподели Петков в отговор на въпрос не престават ли да поддържат Живко Коцев, макар разкритията от последните дни и изтеклите в общественото пространство фотоси.

Припомняме ви, че през днешния ден новото служебно държавно управление с постави клетва в Народното събрание. Точката бе единствена в дневния ред на Народното събрание, след което съвещанието беше закрито

Преди съвещанието на полагане на клетва на служебното държавно управление беше направена смяна  в  състава на служебното държавно управление . От президентството издадоха укази за назначаване на служебно държавно управление и насрочване на избори 2 в 1 – за Народно заседание и Европейски парламент на 9 юни стана ясно.

Служебният министър-председател Димитър Главчев сменил и. 

Ген. Атанасов: Живко Коцев е единственият неуместен на обединението ГЕРБ-ДПС

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР