Притежаването на най-големите бузи в света“ кара тази жена да

...
Притежаването на най-големите бузи в света“ кара тази жена да
Коментари Харесай

„Имам най-големите бузи в света – мразещите казват, че само лъжци биха ме нарекли красива, но аз харесвам външния си вид“

Притежаването на „ най-големите бузи в света “ кара тази жена да бъде грубо тролирана онлайн – само че тя се гордее с метода, по който тя наподобява.

36-годишната Анастасия Покрешчук е отделила хиляди за филъри и интервенции през годините, с цел да реализира присъщия външен тип, който я трансформира в вирусна сензация. Моделът от Киев, Украйна, завоюва голям брой почитатели в Instagram за шерването на трагичната си промяна, която я видя да промени формата на бузите и челюстта си, както и да си направи филър за устни и даже промяна на цици - всичко това тя показа онлайн.

За страдание, шерването на нейния трагичен външен тип онлайн има своите възходи и падения, защото макар че Anastasiia има почитатели, които я поддържат, тя също е подложена на остри рецензии и жестоки мнения от тролове.

В скорошна обява в нейния акаунт в Instagram, @justqueen88, моделът атакува един противен коментатор, който твърдеше, че никой в никакъв случай няма да я откри за привлекате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР