Притежавам игрови конзоли Playstation от години, но тъй като съм

...
Притежавам игрови конзоли Playstation от години, но тъй като съм
Коментари Харесай

Нашият потребителски писател настрои PlayStation sim платформа с много ограничен бюджет

Притежавам игрови конзоли Playstation от години, само че защото съм малко бензинов човек, рядко играя нещо друго с изключение на спортни игри. От Gran Turismo до Wreckfest, обичам да се изгубвам в добра симулация на шофиране. И мога да прекарам часове с надзорен панел в ръката си.

Но по-късно неотдавна отидох в къщата на един другар и пробвах неговата " сим платформа ". Тези настройки извеждат игрите за шофиране на идващото равнище. Беше похарчил цяло положение за неговата, с огромна седалка-кофа, волан в цялостен размер и даже хидравлична ръчна спирачка. Не бях задоволително нагъл да го попитам какъв брой е платил, само че потърсих съставените елементи в оборудването му по-късно същата вечер и щяха да му костват няколко хиляди паунда.

Все отново бях съществено изкушен да си купя. Не можех да си разреша няколко хиляди паунда и нямах свободна стая, с цел да инсталирам такава голяма платформа, само че бях уверен, че може да стане много на ниска цена. Така че си сложих изследователска шапка и скоро измислих някои решения.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР