Притежателят на 51% от акциите на Локомотив Пловдив - Христо

...
Притежателят на 51% от акциите на Локомотив Пловдив - Христо
Коментари Харесай

Крушарски: Няма да приема оставката на Павел Колев!

Притежателят на 51% от акциите на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, показа пред „ Мач Телеграф “ мнението си за скандалните разкрития на Павел Колев след мача с Левски (0:3). Той съобщи, че няма да одобри оставката на изпълнителния шеф, в случай че такава бъде подадена и е безапелационен, че Локо Пд ще продължи да съществува.

„ Не се греша в сметките, тъй като не ги виждам и не ги докосвам. Аз моите задължения ги извършвам. Ще чуя Павел Колев, с цел да показа какво е ситуацията. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да приказваме. Чрез медиите да си оправяме ситуацията няма да стане. Не е вярно.

Не бива да си решаваме въпросите и да си насочваме предложения през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, тъй като не е готино. Павел има нещо поради очевидно, с цел да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова усещане ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало. Пише се, че аз се боря за власт.

Боже мой, Боже мой... Аз власт имам, колкото си желая и не се боря за такава. Ще разуча нещата. Ако моят сътрудник има предпочитание да се срещнем и да си поговорим, ще го създадем! Нямам нищо срещу! Това дали ще взема напълно акциите на Локо Пд си е диалог на четири очи сред нас. Когато се случи, ще го разберете. Аз нито се боря за властта, нито за акциите. Аз се боря Локо Пд да бъде номер 1 “, съобщи той.

„ Кой ги приказва тия работи, че има 2 милиона и половина дългове… Това е човек, който очевидно е доста движимост в клуба. В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в прилежащото село споделят, че е гъска се е удавила. Ние сме царе на тия приказки. Уникални сме! Ще се чуя с Колев. За мен той би трябвало да си прави работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим доста. Не знам да има забавени заплащания.

От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил даже. Направил съм няколко стъпки напред и очаквам да се забележим и да поговорим. Трябва успокоение, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не посредством медиите. Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде призната. Няма да я приема! За мен той би трябвало да си прави работата, както го е правил до този миг. Да си гледат нещата с Илко Пиргов и да си вършат селекции. Чувам, че закъсняваме със зимната подготовка. Ами като е зимна подготовка, ще се приготвяме в зимни условия. Слагаме шубите и ще упражняваме на сняг. Това не е покруса. Левски през 1967-ма година по какъв начин се е подготвял. Да, в този момент не е 67-ма година, само че дупе знае 2 и 200 “, съобщи още Крушарски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР