Притежателите на Tesla скоро ще могат да ползват пълен автопилот

...
Притежателите на Tesla скоро ще могат да ползват пълен автопилот
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща месечен абонамент за автопилот на Tesla


Притежателите на Tesla скоро ще могат да употребяват цялостен автопилот против месечна такса
(снимка: CC0 Public Domain)

Tesla стеснява времевата рамка за стартиране на абонамент за цялостно самоуправление на нейните електрически автомобили. С обява в Twitter Илон Мъск съобщи, че новата услуга ще стане налична „ при започване на идната година ”.

На доктрина, притежателите на електрически автомобили Tesla биха могли да прибавят самостоятелни функционалности (в момента те употребяват полуавтономни), без да се въвличат в огромни разноски, разяснява. По-рано Tesla се надяваше да предложи абонамент за автопилот до края на 2020 година, само че явно компанията не е в положение да съблюдава този период.

„ Абсолютно. Ще пуснем абонамент за FSD [full self-driving] при започване на идната година ”, Илон Мъск в Twitter, отговаряйки на въпроси за услугата от притежатели на електрически автомобили Tesla.
още по тематиката
Когато месечният проект за FSD стане наличен, той може да изиграе основна роля за ускорено разбиране на автопилота. При прилагане на Tesla чартърен за потребителите ще е по-изгодно да заплащат месечни вноски за автопилота, в сравнение с едновременно за целия витален цикъл на електрическия автомобил.

Също по този начин притежателите на Tesla ще имат опция да тестват функционалностите на автопилота, без да се ангажират с цялостна покупка. Сегашната цена за достъп до функционалностите за цялостно самоуправление е стряскаща за купувачите.

Пълноценният автопилот не е общоприета характерност на колите Tesla – за него би трябвало да се заплаща в допълнение. Цената в Съединени американски щати все още е 10 000 $! Ситуацията е комплицирана за консуматори, които употребяват колите на лизинг – след няколко години те могат да върнат колата и да я сменят с различен модел, само че в случай че са платили 10 000 $ за, това е неизгодно.

Ето за какво е толкоз настоящ месечният абонамент за такава скъпа функционалност като цялостния автопилот. Изглежда, че Tesla е на път да реши казуса доста скоро – в границите на няколко месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР