Притежателите на смартфони и таблети от целия свят, работещи под

...
Притежателите на смартфони и таблети от целия свят, работещи под
Коментари Харесай

Започнаха да се сриват приложенията в Android? Има решение на проблема

Притежателите на смарт телефони и таблети от целия свят, работещи под ръководството на мобилната операционна система, се сблъскаха с прекомерно противен проблем – някои приложения бързо се срутват или въобще не могат да бъдат стартирани . Проблемът е всеобщ, не зависи от производителя и модела на мобилното устройство, не зависи и от версията на Android. Проблемът поражда най-вече при приложенията, които употребяват онлайн услугите на Гугъл.

Оказа се, че казусът е в едно от последните обновявания на съставния елемент WebView, който е виновен за работата на уеб приложенията и тяхното бързо пускане в Chrome. Проблемът стартира да се демонстрира в края на предходната седмица, а в този момент излезе възобновяване, което взема решение този проблем.

Да се оправи този проблем не е комплицирано. Необходимо е да се влезе в Гугъл Play и да се обновят както Android System WebView, по този начин и браузърът Chrome. Ако в настройките на онлайн магазина на Гугъл е задействано автоматизираното възобновяване на приложенията, може просто да се изчака и те автоматизирано ще се обновят без присъединяване на потребителя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР