Пристрастяването към секса за доста хора е сериозен проблем, който

...
Пристрастяването към секса за доста хора е сериозен проблем, който
Коментари Харесай

Когато пет пъти секс на ден не е достатъчно

Пристрастяването към секса за много хора е сериозен проблем, който може да има срамни и даже унищожителни последствия.

„ В най-лошия случай, даже да правех секс пет пъти дневно, не беше достатъчно”, признава Ребека Баркър, майка на три деца, която попада под полова взаимозависимост през 2014 година и това унищожава фамилията ѝ, показва BBC.

След раждането на третото ѝ дете, тя почнала непрекъснато да желае секс от колегата си.

„ Това безусловно беше първото нещо, за което си мислех, когато се събуждах, просто не можах да го избегна”, показва дамата на 37 години.

След бременността тя изпаднала в меланхолия, която половият акт облекчавал, само че за малко. Така дамата желала от ден на ден секс, единствено с цел да се усеща добре.

„ Станах аскет, седях си вкъщи, тъй като се срамих, че това е всичко, за което можех да мисля. Въпреки че никой не можеше да прочете мислите ми, се усещах доста неловко да бъда към други хора”, спомня си Ребека.

Отначало брачният партньор ѝ се радвал на нарасналото внимание от нейна страна, само че последователно почнал да се чуди от кое място идва неистовото предпочитание на жена му за секс.

„ Той ме упрекна, че имам спекулация - мислеше, че се усещам отговорна и за това желая секс с него”, споделя Ребека. В последна сметка се стига до раздялата на двамата.

Ребека е диагностицирана с меланхолия през 2012 година след раждането на третото ѝ дете. Нейното положение се влошило през 2014 година Тя сменила работното си място, а след раздялата с мъжа до нея, емигрирала във Франция.

В последна сметка съумяла да се оправи със половата си взаимозависимост благодарение на психолог и средство, обичайно употребявано в лекуването на пристрастяване към алкохол и опиати – група за поддръжка.

Световната здравна организация се чака да утвърди включването на „ натрапчивото полово поведенческо разстройство” в листата на Международната подредба на заболяванията през май 2019 година

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР