Пристрастени ли сте към астрологията? Ставате ли сутрин с треперещи

...
Пристрастени ли сте към астрологията? Ставате ли сутрин с треперещи
Коментари Харесай

Хороскоп за Black Friday: как пазарува всяка зодия

Пристрастени ли сте към астрологията? Ставате ли заран с треперещи ръце какво ли ви е орисано в хороскопа за деня? Чакате ли звездите да ви обещаят купища чудеса, благосъстояние и нечувани достижения? Вие си ги чакайте, само че внимавайте да не изпуснете чудесата, които се случват единствено един път в годината. Едно такова е обичайният Black Friday или както е известна на физиците от Българската академия на покупките - черната петъчна дупка, която засмуква всички цени, сдъвква ги и ги изплюва назад в дребен размер.

Ако трепетно очаквате сигнал от горната страна, с цел да се втурнете да променяте живота си, ето ви един подобен сигнал – в eMAG тази година ще се стовари с цялостна мощ на 19 ноември непосредствено от Космоса и ще се организира под мотото „ Подготви се за предложения от друго измерение “. И почтено казано, не е зле да сте готови. Защото никой не знае какво идва от другите измерения – можем единствено да подозираме и да гадаем, както и да се осланяме на положителните остарели звезди.

За да се ориентирате по-правилно, ето ви и специфичния хороскоп, с който е наложително да се съобразите този петък.

ОВЕН

 Zodii Istock
Виждали ли сте овни? Сигурно не сте, тъй като те не пият био капучино в хипстърските кафенета на Оборище, тъй че обясняваме - овенът е мъжката разярена овца, която е доста инатлива и държи да си блъска главата и да търчи непрестанно нагоре-надолу. Ако астрологично сте точно такава разярена овца и не можете да стоите пет минути на едно място, звездите ви отреждат на Black Friday цена от 144,99 лева Слагате го в хола, качвате се от горната страна и стартирате да тичате, тичате, тичате... Схващате концепцията. Ако мотивацията ви куца, представете си, че сте на голяма, тучна морава и пред вас има стена, която желаете да разбиете с рогата си. Айде, в този момент, качете се на този велоергометър и прелестно бягане. Ще се забележим другата неделя.

ТЕЛЕЦ

 Zodii Istock
Какво обичат Телците? Да ядат, да пият, да спят и тия три неща. Мързеливото и постепенно битие е измислено от Телците за Телците и е напряко необикновено, че те са толкоз близо до ненормалните свръхактивни Овни. Със звездите обаче няма какво да спорим – щом са споделили, че Телците ще са тук, значи ще са тук. Алоо, чувате ли, за вас приказваме? Ето, те още веднъж спят, като че ли нищо в тоя живот не се отнася до тях. Как, съгласно вас, се разсънва от сън един Телец? Отговорът е – никой не знае, тъй като никой не е успявал да разсъни латентен Телец. И въпреки всичко, имаме нещо и за тях в хороскопа - на Black Friday цена от 449,99 лева Само го пускате и оставяте ароматът на кафе да доближи самичък до сензитивните ноздри на Телеца, а вие се криете зад вратата, че преди малко събудените говеда... пардон, Телци, са малко нервни. Да не ви стъпчат, не че нещо.

БЛИЗНАЦИ

 Zodii Istock

Значи, след говоренето по телефон знаете ли кое е най-любимо на Близнаците? Говоренето по два телефона. Даже, в случай че можеше да имат по един телефон и на краката, и с тях щяха да приказват. Да се чуди човек по какъв начин съумяват да изрекат толкоз доста думи за едно денонощие. Съдбата обаче е на тяхна страна, а тази седмица Меркурий е в съзвездието Samsung и особено за тях ще донесе смарт телефон на Black Friday цена 555,99 лева Не се бутайте, де, ще има за всички!! Ейй, аман, тука стана като годишната среща на зодия Близнаци. МОЛЯ, НЕ ГОВОРЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!!

РАК

 Zodii Istock

Раците, благите, единствено като чуят Black Friday и стартират да плачат, тъй като думата Black им подухва горест. Не плачете, то е за хубаво, за хубаво е! С какво можете незабавно да зарадвате един ридаещ Рак? С нещо, което ще го накара да си стои у дома, да си кротува в някой ъгъл и добродушно да си пийва от чашата. Black Friday идва с неустоима оферта за Раците - комплект от 2 електрически четки за зъби, на Black Friday цена 69,99 лева Взимате си четката, сядате си в банята, пускате си тъжна музика и си миете зъби до обратен тласък. Само не пийте от водата за уста!!

ЛЪВ

 Zodii Istock

Кое е най-любимото нещо на Лъвовете? Да се оглеждат в огледалото и другите да гледат тях, дори в случай че може двете по едно и също време. Абе, не е елементарно да си Лъв и непрекъснато да се суетиш към себе си, само че това не им го казвайте. Ако би трябвало да зарадвате някой Лъв на Black Friday, звездите сочат единствено и само към, на Black Friday цена от 59,99 лева Взимате ги, подарявате им ги и след това единственото, което би трябвало да вършиме, е да ахкате и охкате какъв брой им отиват, че за тях са основани, че по-красиви на света от тях няма и по този начин нататък. Не се отпускайте! На първия час може да ви пресъхне устата от похвали, само че не се предавайте.

ДЕВА

 Zodii Istock

Къде са Девите в този час? Разбира се, че на балкона или в кухнята – или простират, или мият чинии. Това да си Дева е цялостно домакинско наказване – както и да го сучеш и дърпаш, ориста ти е отредила да си чистофайникът на зодиака и това е ситуацията. Затова, Деви, свалете единствено за малко домакинските ръкавици и се хвърляйте на пералня, на Black Friday цена 449,99 лева Изпълнихте се с благополучие, нали? Така си и знаехме... Така, както вие се радвате на еда пералня, никой различен не умее. Ще ѝ оплетете кувьорче, ще си я почиствате, ще стоите пред нея, до момента в който центрофугира и ще ѝ пишете стихове. Ще ѝ извършите християнско кръщене. И ще се оперете най-сетне както постоянно сте си мечтали – до ослепителна белота. Блазе ви! Я пробвайте Лъв да зарадвате с пералня...

ВЕЗНИ

 Zodii Istock

Цялата колебливост на зодиака е събрана във Везните и всеки ден животът им е изпълнен с провокации. С маратонки или с обувки? С кола или с рейс? Спагети или пица? Направо е необикновено, че изобщо стигат до някакви решения в границите на един живот. Понякога и на Везните им писва от тях самите си и имат потребност да си пуснат музика и да не помнят за това какъв брой неспособни са да вземат обикновено решение. За тях Black Friday идва с безжични слушалки, на Black Friday цена от 85,99 лева Разбира се, те са доста красиви, тъй като Везните са естети и грозотии не понасят. Взимате тия слушалки, набучвате ги в ушите и спирате да чувате досадните си вътрешни гласове.

СКОРПИОН

 Zodii Istock

Малко е ужасно да пишеш за Скорпионите, тъй като в случай че инцидентно ги обидиш, ще изскочат иззад дивана и ще те отровят. Затова – единствено хубави неща за тях. Особено за дамите. Те са красиви, сексапилни и малко... по този начин... абе, привързват се към хората повече от естественото. И постоянно изпадат в една скорпионска еуфория, в която другите хора могат да се задушат, само че пък какъв брой са буйни единствено! Затова и Black Friday офертата за тях е безапелационна -, на Black Friday цена 55,99 лева Пръскате се по този начин, както вие си знаете – щедро, като в баня, и хората сами припадат към вас. Няма потребност да ги жилите!

СТРЕЛЕЦ

 Zodii Istock

Горките Стрелци, те най-вече пострадаха в последните две години, тъй като стопираха да пътуват по този начин, както си обичат – непрестанно и по доста. Стоят тъжно в един ъгъл и се тъпчат с храна, наричайки това „ прочувствено хранене “, макар че каква е тази страст, която те кара да погълнеш две тави с мусака едновременно? Няма значение, за друго сме тук. Звездите са милостиви и тази седмица спускат към нещастните Стрелци голям тв приемник, на Black Friday цена от 699,99 лева Няма Стрелец, който да не изпадне във екстаз от този подарък, тъй като това ще е новото им място у дома – пред тв приемника, с необятно отворени очи, и абонирани за канала за пътешествия. Не ги търсете за Нова година, единствено им подайте купа с съветска салата и фъстъци и ги оставете уединено с фантазиите им за Мексико, Танганайка и Албания.

КОЗИРОГ

 Zodii Istock

Докато всички се вълнуват какво ще ударят за Черния петък, подскачат, ровят по уеб страниците и нямат самообладание, Козирозите невъзмутимо стоят зад бюрото си, вършат таблица в Ексел и съпоставят какъв брой часове труд отива, в случай че чистиш самичък у дома, и какъв брой печелиш, в случай че използваш робот-прахосмукачка. Изчисленията безапелационно демонстрират, че роботът-прахосмукачка пести доста време и нерви, по тази причина Козирогът (след като прави двойна инспекция на сметките) затваря преносимия компютър, отваря eMAG и си поръчва робот прахосмукачка, на Black Friday цена от 799,99 лева После го пуска да чисти, а той самият се залавя с друга таблица в Ексел, тъй като Екселът е това за Козирога, което е сексът за другите зодии.

ВОДОЛЕЙ

 Zodii Istock

Няма по-отнесено от земните въпроси създание от Водолея! То самото е от друго измерение, единствено дето не знае от кое. Но това не е проблем, тъй като на Водолея не му пука – той си има ползи и занимания и те не включват връзките с други представители на хомо сапиенс. Затова пък връзките му с компютъра са съвсем любовни. Това е и повода боговете, звездите и галактическия заряд този Черен петък да донесат на Водолеите преносим компютър, на Black Friday цена 1299,99 лева След това всички Водолеи се включват в мрежа и изкарват идващите 50 години във видео игри – ето какво било Ерата на Водолея, а ние толкоз се чудим...

РИБИ

 Zodii Istock

Има ли по-многострадално създание от Рибата? Нещастните хора постоянно са в някакви филми, постоянно са онеправдани и постоянно някой нещо им е направил. Не е елементарно да си Риба в този сегашен свят и който и представител на тази зодия да питате ще ви каже, че би желал да си живее в личен, сантиментален свят. Това, несъмнено, няма по какъв начин да стане, само че не е невероятно Рибите да си построят у дома своя версия на света. Black Friday тази година им отрежда, на Black Friday цена от 39,99 лева Затварят се у дома, взимат си Легото и си построяват полицейски команден център, арестуващ всеки, който ги наскърбява. Най-строг затвор за тях! И най-сетне някаква правдивост и за сензитивните шарани... пардон, Риби.

Разбира се, напълно допустимо е да комбинирате посланията на хороскопа, водейки се по асцендента и зодията – да вземем за пример Лъв и Рак, или Водолей и Скорпион, или пък да стреляте в някоя от другите над 1 500 000 броя артикули, които eMAG са подготвили за този Черен петък.

И най-после – имайте поради, че когато кликате на линковете към нагоре, ще видите настоящите им цени за интервала преди акцията. По-ниските цени ще са видни и настоящи от 19.11.2021 година, след началото на акцията, до нейния край или до привършване на наличните количества.

Не чакайте последния миг, а взимайте това, което ви е харесало на момента, тъй като количествата са лимитирани и се изчерпват бързо. еMAG поучават всички искащи да се възползват от офертите да си конфигурират приложението и да задействат известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2021, както и да създадат още в този момент лист с обичаните артикули и да запазят данните на картата за заплащане. Запазете авансово и обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Ще можете да посочвате измежду 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи), както и шоурумите на компанията в София (в Serdika Center и Paradise Center) и в Пловдив - в Mall Plovdiv, който отваря ден преди началото на акцията.

За да може да се трансформира в неповторимо по рода си събитие са направени съществени вложения – за разширение на складовете да вземем за пример, които сега са с обща повърхност от 250 000 кв. м. - колкото 35 футболни стадиони. 4,5 милиона евро са вложени в технологии, от които 2,3 милиона за закупуване на нови сървъри. Осигурен е и спомагателен личен състав за складовете и зоната за обслужване на клиенти, тъй че всички ние да имаме един звезден и трогателен Черен петък.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР