Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатира смъртта

...
Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатира смъртта
Коментари Харесай

Току-Що Излязоха Анализите На Кристиян Братоевски, Който Умря Мистериозно В Леглото Си! Разследващите Побеляха, Това Обяснява Всичко!

Пристигналият на място екип на Спешна помощ единствено установи гибелта на момчето. Внезапната гибел на Кристиян шокира хората в Борован.

Хистологичната експертиза, осъществена във ВМА-София обаче потвърди, че младежът е умрял от остра дихателна непълнота, в резултат на корист с наркотични субстанции, заяви врачанският в. „ Конкурент “.
Според резултатите, Кристиян е пушил субстанции, производни на канабиса, а последните 48 часа преди настъпването на гибелта, са били съдбовни за него, защото не е спирал да пуши от така наречен „ китайски чай “.

Заедно със собствен другар Силвио С. даже ходили до Бяла Слатина, с цел да заредят още от стоката, която се продава изцяло законно и не попада в графата на неразрешените от закона стимуланти или опиати. Когато се пуши напръскан с избрани вещества обаче, „ чаят “ става гибелен.

Хистологичната експертиза потвърдила още, че белият дроб на Кристиян е бил повреден необратимо от дрогата, която младежът е пушил най-малко от година и половина, само че съдбовна се е оказала ударната приложимост от 24 до 26 ноември м.г.

Родителите на дванадесетокласника изкарват прехраната си в чужбина. Майка му Рени работи в Португалия, а татко му Мирослав – в Гърция. Най-тежък удар от кончината на Кристиян понесъл по-големият му брат Николай, който се е грижел за него.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР