Пристигналите в събота близо 100 руски военни са във Венецуела,

...
Пристигналите в събота близо 100 руски военни са във Венецуела,
Коментари Харесай

Руските военни са пристигнали във Венецуела, за да помогнат при поправянето на системи за противоракетна отбрана

Пристигналите в събота близо 100 съветски военни са във Венецуела, с цел да оказват помощ при поправянето на създадените в Русия системи за противоракетна защита С-300, съобщи през днешния ден специфичният делегат на Съединени американски щати за Венецуела Елиът Ейбръмс, представен от Ройтерс.

Той сподели на конференция в Държавния департамент, че противоракетните системи са били развалени при спиранията на тока във Венецуела.

Белият дом предизвести през днешния ден Русия и другите страни, които поддържат Николас Мадуро, да не изпращат бойци и оръжия във Венецуела, защото Съединени американски щати ще възприемат това като директна опасност за сигурността в района.

Ейбръмс означи, че на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо е възложен лист с вероятни наказания като ответни ограничения на наличието на съветски военни във Венецуела.

"Предоставихме на държавния секретар дълъг лист с благоприятни условия. Има доста неща, които можем да създадем в стопанската система, можем да наложим стопански наказания ", сподели Ейбръмс на конференцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР