„Пристигнах в Гърция, където ще участвам в Четвъртата среща на

...
„Пристигнах в Гърция, където ще участвам в Четвъртата среща на
Коментари Харесай

Борисов показа интересна СНИМКА и заяви, че...

„ Пристигнах в Гърция, където ще вземам участие в Четвъртата среща на върха в Солун. Заедно с министър председателите на Гърция и Република Северна Македония Кирякос Мицотакис и Зоран Заев ще обсъдим вероятностите за развиване на бизнеса и икономическия напредък, реализацията на взаимните транспортни и енергийни планове “, това написа преди минути министър председателят Бойко Борисов в персоналния си фейсбук профил.

Там водачът на ГЕРБ показа и своя фотография от летището.



БЛИЦ напомня, че министър-председателят Бойко Борисов е в Гърция за присъединяване в Четвъртата среща на върха в Солун. Форумът е под егидата на президента на Република Гърция Прокопис Павлопулос и ще се организира на 14 и 15 ноември . На срещата ще бъдат и министър председателите на Гърция и Република Северна Македония Кирякос Мицотакис и Зоран Заев.

По време на форума ще бъдат разисквани вероятностите за развиване на бизнеса и икономическия напредък в страните от района. В подтекста на усилването на районното съдействие, участниците ще дискутират опциите за увеличение на вложенията, продължаването на транспортните и енергийните инфраструктурни планове, които ще допринесат за икономическия напредък и свързаността на страните в района и в Европа.

Преди форума министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с премиера на Гърция Кирякос Мицотакис. Акцент в диалога сред двамата държавни ръководители ще бъде продължаването на развиването на двустранното стратегическо партньорство, като фокус ще бъде подложен върху реализацията на районните транспортни и енергийни планове, както и върху опциите за стимулиране на търговско-икономическите връзки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР