Пристигащите в Италия от страни от ЕС ще трябва да

...
Пристигащите в Италия от страни от ЕС ще трябва да
Коментари Харесай

Италия обяви 5-дневна карантина за влизащи в страната граждани нат ЕС

Пристигащите в Италия от страни от Европейски Съюз ще би трябвало да носят със себе си резултати от тест за ковид и да преминат 5-дневна карантина при идване. Италианският здравен министър Роберто Сперанса ще подпише съответния декрет денем, заяви АНСА.
Както прецизира организацията, идващите от страните от Европейски Съюз би трябвало да създадат още един тест за ковид след пет дни.
 Италия възнамерява да имунизира в аптеките до края на април Италия възнамерява да имунизира в аптеките до края на април
Италия възнамерява да разшири обсега на местата, където хората могат да бъдат имунизирани, като включи и аптеките, съобщи DarikNews. " Над...
Осигурена е от страни отвън Европейски Съюз и Шенгенското пространство. Освен това можете да посетите Италия единствено по аргументи, свързани с работни задания или нужда от здравно лекуване или образование. Туризмът в страната е публично неразрешен, както и придвижването на поданици в страната. Редица страни са в така наречен Черен лист, влизането от тях е неразрешено заради неподходящата епидемиологична обстановка.
За интервала на идните Великденски празници в Италия е оповестено мини-заключване. В същото време, съгласно италианските медии, на туристически пътувания. Една от известните дестинации е Испания, където е задоволително европейските гости да създадат тест за ковид. Този факт провокира несъгласия в Италия, където всички туристически структури са принудени да останат затворени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР