Пристиганията с малки лодки са скочили с 10% досега през

...
Пристиганията с малки лодки са скочили с 10% досега през
Коментари Харесай

Пристиганията с малки лодки са се увеличили с 10% в сравнение с 2023 г., тъй като торите обявяват „извънредно положение в областта на миграцията“

Пристиганията с дребни лодки са скочили с 10% до момента през 2024 година – макар че Риши Сунак се хвалеше, че понижава броя им.

Вчера 514 души са достигнали Обединеното кралство на 10 кораба, демонстрират данните на Министерството на вътрешните работи - най-високият дневен брой за годината до момента. Това прави общия брой от 1 януари до 4043.

Това се съпоставя с 3683 към този миг през 2023 година и 3229 през 2022 година Лейбъристите настояват, че единствено вчерашните пристигания са повече, в сравнение с биха могли да бъдат изпратени в Руанда за една година, защото отхвърли водещия план на господин Sunak като трик.

No10 сподели, че държавното управление се бори с „ незабавна миграция “. Но министърът на вътрешните работи в сянка Ивет Купър сподели: „ Повече хора прекосиха Ламанша за един ден през вчерашния ден, в сравнение с торите възнамеряват да изпратят в Руанда за една година – само че тяхната скица за Руанда ще коства на данъкоплатеца умопомрачителните половин милиард лири. Това демонстрира, че Риши Сунак Целият метод е просто триков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР