Пристигането на президента на САЩ Доналд Тръмп в Брюксел за

...
Пристигането на президента на САЩ Доналд Тръмп в Брюксел за
Коментари Харесай

Никой не посрещна Тръмп в Брюксел - всички гледали мача между Франция и Белгия

Пристигането на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Брюксел за срещата на върха на НАТО остана неусетно от най-високопоставените представители на управляващите на Белгия поради протичащия по същото време в Санкт Петербург полуфинален мач сред Франция и Белгия от Световното състезание по футбол. Това написа белгийският вестник " Соар ".

Тръмп с невероятна прогноза за срещата си с Путин

По данни на вестника никой от държавното управление на Белгия не е посрещнал Тръмп, тъй като всички са гледали мача. Белгийският крал Филип и външният министър Дидие Рейндерс бяха на стадиона в Санкт Петербург, а министър председателят Шарл Мишел следеше мача от една от почитател зоните в град Брен льо Конт.

Президентът на Съединени американски щати, както и останалите държавни и държавни ръководители, бе посрещнат единствено от представител на белгийското външно министерство. Миналата година Тръмп бе посрещнат на идването си в Брюксел за срещата на върха на НАТО от премиера Шарл Мишел, прецизира Канал 3.

Около 2400 белгийски служители на реда и 1000 военни са мобилизирани за срещата на върха на НАТО в Брюксел. Мерките за сигурност са въведени още от нощес поради полуфиналния мач Франция-Белгия от Световното състезание по футбол.

На срещата на върха на алианса са предстоящи тридесетина държавни и държавни ръководители.

Освен централата на НАТО силите на реда ще обезопасят и кралските музеи за изкуство и история в парка на Петдесетилетието, където водачите ще вечерят през днешния ден.

The New York Daily News: Тръмп има скришен подарък за Путин, а за Ким Чен Ун е подготвил специфична изненада

Около тези зони ще се повдигнат предпазни периметри, а някои улици ще бъдат отцепени. Движението още през вчерашния ден бе лимитирано в региона на парка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР