Пристанището в Китен, където преди ден се обърна лодка и

...
Пристанището в Китен, където преди ден се обърна лодка и
Коментари Харесай

Изплува голям скандал заради ужаса, който вчера обзе плажуващите в Китен!

Пристанището в Китен, където преди ден се обърна лодка и замърси плажа с нафта, няма годни документи за употреба. По думите на шефа на бургаската морска администрация Александър Илиев сега върви процедурата по издаване на уверение за употреба на пристанището, съобщи bTV.

Първи СНИМКИ от суматохата на Южния плаж в Китен, при която почиващите бягаха от морето, а на децата беше неразрешено да приближават водата


Той добави, че разлив няма, хората плажуват и се приготвя изваждането на кораба. Наташа Ларионова, която е туроператор и наемател на хотела и площите към него, уточни, че е сюрпризирана от изказванието, че разлив на нафта няма.

„ Изненадана съм, че държавен чиновник твърди, че няма разлив. Не единствено, че има, само че и мирише на нафта. Вчера всички туристи си потеглиха, децата от лагера са прибрани и ще вървят през днешния ден на различен плаж”, уточни тя.

Паника на Южния плаж в Китен, почиващите бягат от морето, не разрешиха на децата да приближават водата

Ларионова е получила писмо, съгласно което не може да се паркират плавателни съдове и като краткотраен собственик на обекта би трябвало да ги отстрани.

OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР