Пристанище и терминал за втечнен природен газ с капацитет 22.5

...
Пристанище и терминал за втечнен природен газ с капацитет 22.5
Коментари Харесай

Бахрейн изгради нов терминал за втечнен природен газ

Пристанище и терминал за полутечен природен газ с потенциал 22.5 милиона м3 в денонощие построиха в Бахрейн. Той ще бъде пуснат в употреба през май 2019 година, заяви CNBC, представена от Дир.бг.

Оператор на комплекса е компанията Bahrain LNG, а първият обработен танкер, пренасящ полутечен природен газ ще е на компанията ADNOC от Обединените арабски емирства.

Според формален представител на Министерството на петрола и природния газ на Бахрейн, всички уреди към този момент са построени до 98%, остава единствено да се организира и опитна употреба преди стартирането на терминала.

Бахрейн към този момент има подписани контракти с 25 страни за импорт на полутечен природен газ. Енергийната суровина е нужна на страната за рандеман на нефт и произвеждане на електрическа енергия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни нови
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР