Присила Преслипочете дъщеря си Лиса Мари Пресли по време на

...
Присила Преслипочете дъщеря си Лиса Мари Пресли по време на
Коментари Харесай

„Тя знаеше, че краят е близо“: Присила Пресли с емоционална реч за покойната си дъщеря

Присила Преслипочете щерка си Лиса Мари Пресли по време на възпоменателната й работа в Грейсланд в Мемфис, Тенеси, в неделя, предадеetonline.com.

Присилаговори пред хората, които се събраха, с цел да отдадат почитта си на дъщерята на Елвис Пресли, която починана 12 януари.

Скърбящата майка се качи на подиума и приказва за живота на щерка си и любовта към децата й -Райли, близначките Финли и Харпър Локууд и починалия й наследник Бенджамин.Присила прочете обръщение и стихотворение от една от внучките си, описващо любовта й към Лиса Мари.

„ Ще прочета нещо, което моята внучка написа. То споделя всичко “, показа Присила, четейки от телефона си.

„ Нямам концепция по какъв начин да опиша майка си с думи. Лиса Мари Пресли беше икона, модел за подражателство, супергерой за хората по целия свят. Но мама беше моята икона, моят кумир, моят супергерой по хиляди способи. "

„ Дори в този момент не мога да изброя всичко, което би трябвало да се разбере за нея, само че както тя постоянно споделяше, „ Ще направя всичко допустимо “, продължи да чете Присила, преди да стигне до самата поема, озаглавена „ Старата душа ".

" През 1968 година тя влезе в нашия свят, родена нежна, изтощена, само че мощна. Тя беше деликатна, само че изпълнена с живот. Винаги е знаела, че няма да остане тук прекомерно дълго. Детството й мина с едно мигване на нейните зелени очи. Тя по-късно сътвори лично семейство. После се появи второто ѝ дете, което я докара до съмнение. Възможно ли е това да е ангелът, който ме води вкъщи? “, прочете още Присила, борейки се със сълзите.

„ Времето, несъмнено, отлетя. Беше време за покруса. Тя знаеше, че краят е близо. Това е виновността на оживелите, биха споделили някои, само че разрушено сърце беше повода за нейната гибел “, продължи тя.

„ Сега тя е вкъщи, където постоянно е било мястото ѝ, само че на сърцето ми му липсва нейната обич. Тя знаеше, че я обичам. Страхувам се, че в никакъв случай повече няма да я докосна, нодушата й е постоянно с мен. Тя не се носи от горната страна. “

" Това споделя всичко и благодаря на всички, че сте тук “, приключи Присила, говорейки към публиката.„ Сърцата ни саразбити, Лиса, и всички те обичаме. “

Службата беше отворена за необятната аудитория и се предаваше онлайн за тези, които не можаха да участват персонално.

Лиса Мари бешеположена в Грейсланд, дружно със сина си, татко си и други членове на фамилията, в това число родителите на Елвис, Върнън и Гладис, и баба му Мини Мей.

Лиса Марибеше откарана по неотложност в болницатана 12 януари след цялостен сърдечен арест в дома си в Калабасас, Калифорния. Малко по-късно тяпочина.

„ Присила Пресли и фамилията на Пресли са шокирани и унищожени от трагичната гибел на тяхната обичана Лиса Мари “, удостовери представител на фамилията пред ET.

„ Те са надълбоко признателни за поддръжката, любовта и молитвите на всички и молят за усамотение в този доста сложен миг. “

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР