Присила Пресли, бившата съпруга на рокендрол легендата Елвис Пресли, подаде

...
Присила Пресли, бившата съпруга на рокендрол легендата Елвис Пресли, подаде
Коментари Харесай

Пресила Пресли оспорва завещанието на дъщеря си

Присила Пресли, някогашната брачна половинка на рокендрол легендата Елвис Пресли, подаде правосъден иск за оборване на валидността на наследството на починалата им щерка. , единственото дете на двойката, умря преди две седмици на 54 години след сърдечен арест.

Съдебният иск оспорва изменение на , направено през 2016 година В него майка ѝ Присила към този момент не е настойник на имуществото на починалата. Според юристите на някогашната брачна половинка на Елвис в документа името на Пресила Пресли е изписано неверно. Освен това под поправката в наследството има автограф, който наподобява необикновен, т.е. .
В жалбата до Върховния съд на Лос Анджелис юристите на 77-годишната жена споделиха, че тя е научила за „ хипотетичното изменение от 2016 година “ едва . Изключването ѝ като настойник означавало, че тя към този момент не може да следи активите на щерка си. Не е ясно обаче на каква стойност е това имущество, само че съгласно адвокатите  на Лиза Мари не е било цветущо.
Промените в завещанието  и нейният някогашен бизнес управител Бари Сийгъл. На мястото на Пресила и Сийгъл починалата Лиза Мари е показала две от децата си – 33-годишната Райли и Бенджамин Киоу. Бенджамин обаче умря през 2020 година на 27-годишна възраст.
Американските медии обръщат внимание и на това, че повода за  все още не е разкрита от правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис, оповестява още Би Би Си.  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР