Прищина. Депутатите от косовската партия Самоопределение днес отново използваха старата

...
Прищина. Депутатите от косовската партия Самоопределение днес отново използваха старата
Коментари Харесай

Сител : Косовската партия Самоопределение отново пусна сълзотворен газ в парламента на Косово

Прищина. Депутатите от косовската партия " Самоопределение " през днешния ден още веднъж използваха остарялата тактичност с потреблението на сълзотворен газ, за ​​да попречат на работата на Народното събрание на страната, този път особено, с цел да предотвратят утвърждението на Споразумението за демаркацията на косовско-черногорската граница, предава македонската медия " Сител ".
Въпреки че парламентарната сигурност съобщи, че са били подхванати всички нужни ограничения, сълзотворен газ още веднъж бе пуснат в заседателната зала. Този път той бе хвърлен от депутатите Хехал Сечия и Фиторо Пацоли.
Косовският министър на инфраструктурата Пал Лекай от Алианса за бъдещето на Косово (АБК) съобщи, че сълзотворният газ, който бе пуснат в залата при този случай е бил " доста по-силен от този, който е хвърлял преди време ", когато е бил съпротива.
Посланикът на Европейски Съюз в страната Наталия Апостолова съобщи, че е изумена от " рисковите тактики " на " Самоопределение ". " Аз съм шокирана, че депутати от един парламент в Европа ползват рискови тактики ", съобщи тя.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР