Пришиването на Пеевски към мен е опорна точка. Дунарит в

...
Пришиването на Пеевски към мен е опорна точка. Дунарит в
Коментари Харесай

Борисов: Пришиването на Пеевски към мен е опорна точка

" Пришиването на Пеевски към мен е опорна точка. " Дунарит " никога няма да отиде при Пеевски. Не поддържам връзка с него ", съобщи в изявление за бТВ министър председателят Бойко Борисов.

В отговор на въпрос дали взема страната на Делян Пеевски в спора му с Цветан Василев по тематиката за военно-промишления комплекс, министър ръководителят отсече:

" Нито единият ме интересува, нито другият. "

Борисов разяснява и поръчката на шоумена Слави Трифонов да започва собствен политически план.

" ГЕРБ има 1200-1300 общински съветници, стотици кметове, зам.-кметове, регионални шефове, зам.-областни шефове, депутати, министри. Това са 3000-4000 индивида. Ще му дам на господин Трифонов една писалка да напише имената на 3-4 индивида и да се подпише, че няма да го издънят. Статистическата неточност дава, че най-малко 5% на 3000 са проблематични ", сподели министър председателят.

Борисов бе безапелационен, че не познава някогашния началник на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, само че въпреки всичко призна, че той се е попаднал в редиците на ръководещата партия.

„ Това не ни прави почтени, откакто е попаднал в нашата листа ”, сподели министър председателят.

По думите му след предходното премахване на Влайков локалните организации ходатайствали пред зам.-председател на партията с претекста, че се бил поправил.

Колкото до различен абсурден кадър на ГЕРБ – депутата Живко Мартинов - Суджука, Борисов съобщи, че въобще не желае да чува за него. Премиерът призна, че доста пъти са употребявали името му без негово познание, само че благодарение на фейсбук сигналите за злоупотреби стигали до него, а от там – в някои случаи и до ДАНС.

„ Когато се залови подобен човек, неотложно би трябвало да бъде отхвърлен и вкаран в правосъден развой ”, акцентира Борисов.

Премиерът разяснява и отчета за положението на националната сигурност, в който Москва е разпозната като опасност за страната.

" Ако стане война, съветските ракети са ориентирани към България ", уточни министър-председателят.

Той акцентира, че на всички срещи на НАТО Русия се сочи като съществена опасност за НАТО дружно със Северна Корея.

" Пази Боже, да стане война. Затова аз не позволих за флотилията в Черно море и понесох много упреци от сътрудниците в НАТО. Вкараме ли в Черно море огромни военни кораби, почнем ли с подводници, то ще заври най-после. Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО ", сподели Борисов.

В същото време министър председателят уточни, че България има огромен интерес съветските туристи да идват у нас и от това съветския газ да стигне до бъдещия газов хъб " Балкан ".

" Трябва да се приказва и за махане на глобите против Русия ", добави още министър председателят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР