Присъственото обучение ще остане до край, до края на учебната

...
Присъственото обучение ще остане до край, до края на учебната
Коментари Харесай

Присъственото обучение ще бъде отменено само ако влезем в тъмночервената зона

Присъственото образование ще остане до край, до края на образователната година,  в случай че не навлезем в тъмночервената зона.

Това разгласи служебният здравен министър Стойчо Кацаров по Българска национална телевизия.  Той посочи, че загубите от неприсъственото образование са се оказали непропорционално високи.

„ Ако съблюдаваме ограничаващите ограничения, присъственото образование ще си остане за цялата година за всички деца присъствено “, добави още той.

Министърът добави, че третата доза ваксина цели да усъвършенства имунната отбрана на хората и да докара до по-малко заболели и по-малко умряли. Тя се предлага за хора със съществени болести, за възрастни над 65 година и за медиците. Кацаров добави, че мнението на специалистите и на Американската организация по медикаментите е PfizerBioNTech да бъде третата доза бустерна ваксина.

97% от умрелите и при сегашната вълна са хора, които не са имунизирани. И при имунизираните има огромен брой инфектирани, само че у нас има огромен брой умряли. Ваксината ни защищава да не боледуваме тежко и от това да не умрем, акцентира Кацаров.

" В началото на тази Делта вълна имаше непропорционално висок брой инфектирани младежи и деца. Сега в разгара на вълната съотношението се промени и още веднъж доминират възрастните хора като повече болни “, добави Кацаров.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР