Присъствахме на побоя. Нека, ако имаме правова държава, да се

...
Присъствахме на побоя. Нека, ако имаме правова държава, да се
Коментари Харесай

След масовия бой в Казанлък: Изгориха ни душите

" Присъствахме на побоя. Нека, в случай че имаме правова страна, да се види по камерите – кои са биячите, кои са с мотики “, разяснява гражданин на село Манолово след всеобщия пердах в Казанлък, при който един човек почина, а други петима са с заплаха за живота си.

" Много зле се усещаме, чакаме още едно заравяне. Изгориха ни душите, тези петима братя – вижте какво са създали. Имали закони? “, сподели жена от селото.

" Хванаха зетя в казиното и го набиха. Има видеа в ТикТок – събрали са се 70-80 индивида от цялата махала, в които ни споделят да вървим да се бием с тях. Снимат се с бухалки. Събираме се, с цел да отидем на делото, не да се караме и да се бием “, разясниха пред bTV представители на другата фамилия.

" Хората си бяха там – с брадвите, мотиките и коловете. Още като слязохме, удариха брата Абидин. Ние не сме убийци, най-нормални хора сме. Живеем измежду българи, доста добре се разбираме с тях “, обясниха още те.

Семейство Таирови протягат ръка към хората в Манолово.

" Ние сме подготвени да се примирим, не сме убийци, желаеме правдивост. Можем да ви кажем всички, може да ви лъжем, само че камерите ще покажат всичко. Ние не сме убийци, те са убийците и са на независимост, а аз имам мъртво дете. Имаме и други деца, които са в тежко положение “, обявиха жителите на Манолов.

Днес следва да се гледа и мярката в съда.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР