Присъдите и победите се раздават от мозъците в Нови хан

...
Присъдите и победите се раздават от мозъците в Нови хан
Коментари Харесай

Вип Брадър Рухна Точно Преди Финала, Лъснаха Долните Лъжи, Ето Снимки! Шеф Петров Ги Срина С

Присъдите и " успехите " се раздават от мозъците в Нови хан и единственият метод да им разкриете тарикатлъците е да гледате сред монтажите, да слушате сред репликите и да четете сред редовете, написа Пик.

Ето единствено няколко образеца, върху които бихте могли да поразмишлявате...

Вторник, дни преди огромния край довечера, Биг Брадър вкарва в Къщата околните на съквартирантите. " Мното те обичам, ти си ми всичко, моята сбъдната фантазия! В петък ще съм тук, с цел да те прибера у дома и отпътуваме на дълга екскурзия! ".



Тези откровения на брачна половинка на Джулиана Гани, Станимир, в действителност разкриват, че " Мис Силикон " ще бъде измежду петимата финалисти, въпреки да предстоят последни елиминации. Както и стана!

24 часа по-късно. В студиото на Ники Кънчев, съквартирантката от предишния ВИП-сезон Кака Лара Златарева задава на прясно женения Даниел Петканов въпроса: " Ако публиката би трябвало да припознае един от вас двамата за победител, кой би трябвало да завоюва - ти или Александра? ". Отговорът е: " Александра! ". Само след няколко минути репортерът, считан за главен любимец за първото място, а и представян единствено и извънредно в позитивна светлина от началото на формата, подозрително по какъв начин внезапно се оказва с невисок зрителски избор, който не му стига да продължи напред и напуща Къщата, класиран чак на шестото място!?!



Съпругата му стартира да вие на умряло, ще рече човек, че Петканов е изпратен на бесилото. Образът на мъченица обаче не й се получава. " Те по тази причина ли го питаха кой от двама ни да остане, той сподели: Алекс. И хората са го послушали. Той се е самоубил поради мен!!! ", възкликва с " гениално " умозаключение госпожата на Петканов. Ама, че послушни хора! Даниел не се е самоубил, нито бе " погубен " от феновете, той по-скоро бе " самоубит " от сценаристите. Иначе щеше да бъде смело безсрамие, в случай че цялото семейство бъде избутано до край!

Четвъртък. Напусналият шоуто в понеделник началник Боби Петров е запитан в изявление: " Защо феновете взеха решение 5 дни преди финала да излезете вие, а не Тото? ".

А в този момент четете доста деликатно!!! " Аз взех решение, че е време да си потегли. Пожелах да изляза тъкмо в този миг, с цел да останат децата вътре и да си изиграят тяхната игра. Моята цел си я реализирах. Ако бях останал на край, след това нямаше да мога да обясня на публиката каква е била тактиката ми. Ако бях останал до край, по-късно щеше да стартира " Биг Брадър: Most Wanted " и хората нямаше да могат да схванат държанието ми. Сега ще имат една седмица да го асимилират "...



Последно? Зрителят ли гласоподава началник Петров да напусне шоуто, или началник Петров се изгони самичък?

Още ли вярвате, че имате власт да раздавате купата " Любима риалити звезда на България "? Ами, честито на " спечелили "! На няколко милиони победени - също!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР