Присъдата не е окончателнаПрисъда от 25 г. затвор получи строителният

...
Присъдата не е окончателнаПрисъда от 25 г. затвор получи строителният
Коментари Харесай

25 г. затвор за двойно убийство

Присъдата не е дефинитивна


Присъда от 25 година затвор получи строителният бизнесмен Драгомир Драгомиров, който на 18 май 2017 година простреля двама вложители и рани трети след скандал за неуредени сметки. Вчера той призна напълно виновността си, делото против него мина по съкратена процедура и завърши единствено за един ден в Софийския градски съд. Съдия Ралица Манолова уточни, че съгласно правосъдния Драгомиров би трябвало да лежи доживот, само че съкратената процедура задължава наказването да се понижи с 1/3.

На 18 май м.г. Драгомиров простреля с по два патрона Стойка Мишева и Вячеслав Коев след скандал в офиса на инвеститорската компания в столичния кв. “Витоша ” поради неплатени суми. Със законния си револвер “Берета ” ранил и сина на Мишева – Станимир Михайлов, само че лекарите избавили живота му.

“Моля за състрадание ”, обърна се Драгомиров към съда преди да чуе присъдата си. Той изясни, че е строител от 1989 година, правил ремонт на Съдебната палата и построил доста здания. “Те отхвърлиха да ми платят освен за тази постройка, само че и за предходен градеж. Почерних живота на тези хора и на своето семейство ”, оправда се Драгомиров. Присъдата не е дефинитивна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР