Присъдата на Алексей Навални и затварянето му, след като е

...
Присъдата на Алексей Навални и затварянето му, след като е
Коментари Харесай

Германският президент поиска незабавно освобождаване на Навални

Присъдата на Алексей Навални и затварянето му, откакто е оживял при опит за отравяне в родината си, е освен цинична, само че и противоречаща на върховенството на закона, тъй че Навални би трябвало да бъде освободен неотложно. Това съобщи президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер в приветствена тирада при откриването на годишната среща на Източния комитет на немската стопанска система, която се организира тази година отдалечено, съобщи БГНЕС.
Според Щайнмайер, " съветското държавно управление с всички свои дейности нарушава отговорностите за отбрана на правата на индивида, поети на национално и интернационално равнище ".
 Заради Навални: Европейски Съюз ще утвърди новите наказания против Русия след няколко дни Заради Навални: Европейски Съюз ще утвърди новите наказания против Русия след няколко дни
Новите наказания на Европейски Съюз против Русия поради присъдата на Алексей Навални ще бъдат публично утвърдени през идната седмица. Това съобщи прочие..
Той означи, че продължаващият спор в източната част на Украйна и съветската " анексия на Крим, обратно на интернационалното право ", се отразяват отрицателно на връзките сред Федерална Република Германия и Руската федерация. Президентът също по този начин акцентира, че Германия и Европа не могат безмълвно да следят по какъв начин в Русия " пространството за свободно изложение на отзиви и развиване на съветското гражданско общество " е все по-ограничено.
Руското държавно управление, счита Щайнмайер, от ден на ден ускорява курса на самоизолация и по-малко от всеки път през последните три десетилетия гледа на Европа " като на източник на рационализация и насочна точка за бъдещето ". В същото време той предизвести Германия да не дава отговор на тази политика с " липса на интерес към Русия, равнодушие или нейната изолираност ". " Трябва да действаме доста деликатно, с цел да не прекъснем изцяло връзките си ", предизвести Щайнмайер.
В тази връзка президентът на Федерална Република Германия даде образец с администрацията на Съединените щати, която, по думите му, " вярно подлага на критика Москва, само че в това време работи по подписването на значими съглашения с Русия, като контракта СТАРТ-3 ". " Тези съглашения, акцентира Щайнмайер, способстват за стратегическата непоклатимост и затова са в наш интерес ".
През последните 20 години доста мостове сред Изтока и Запада са изгубили солидната си основа, означи със страдание президентът на Федерална Република Германия и това, съгласно него, е обезпокоително, изключително по време на световни рецесии. Обръщайки се непосредствено към съветското управление, Щайнмайер напомни, че както Москва, по този начин и Берлин са „ виновни за бъдещето на мирна Европа и бъдещите генерации ".
 Навални е изместен от следствения арест - евентуално в колония Навални е изместен от следствения арест - евентуално в колония
Опозиционният политик Алексей Навални е изместен от следствения арест „ Матросская тишина “ и евентуално е изпратен в колония,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР