Природен лек, който унищожава всички инфекции на пикочните пътища, бъбреците

...
Природен лек, който унищожава всички инфекции на пикочните пътища, бъбреците
Коментари Харесай

Лек, който унищожава всички инфекции на пикочните пътища

Природен лек, който унищожава всички инфекции на пикочните пътища, бъбреците и пикочния мехур.

Всеки, който е имал зараза на пикочните пътища, знае, че това положение може да бъде мъчително и настойчиво: непрекъснатата потребност от уриниране, макар че не успявате да го извършите, възприятието на болежка и напън.

Дори в случай че съумеете да уринирате, възприятието е доста мъчително. Въпреки това, някои естествени антибиотици могат дейно да оказват помощ при такива проблеми.

Всяка пета жена получава инфектиране на пикочния мехур съвсем всяка година и инфекцията е породена от бактерията Escherichia coli.

Ако обаче желаете да се отървете от уринарната зараза по натурален път, това е един от най-ефективните естествени антибиотици, които отстраняват това неприятно чувство още след първото приемане.

Необходими съставки:

250 гр. корен от магданоз

250 гр. лимонова кора

250 гр. мед

200 мл. зехтин

Приготвяне:

Нарежете корена на магданоза на дребни късчета и го поставете в блендер дружно с лимоновата кора, меда и зехтина. Разбъркайте всички съставки. Съхранявайте сместа в хладилника.

Употреба:

Консумирайте една супена лъжица от лекарството всяка заран на празен корем.

Ето някои препоръки за възстановяване на здравето на пикочния мехур и на пикочните пътища.

Ето какво би трябвало да извършите, с цел да предотвратите инфекции на пикочните пътища:

Пийте повече течности

Въпреки че това не звучи като същински лек, приемането на доста течности е едно от най-важните неща, които можете да извършите за пикочния си мехур.

Въпреки че ще премахнете бактериите от тялото си, водата ще ви помогне да уринирате, когато имате потребност. Пийте 8 чаши вода дневно или повече, в случай че можете.

Не отлагайте физиологичните си потребности

Не задържайте урината и не отлагайте ходенето до тоалетната. Задържането на урина оказва помощ на бактериите да се развъждат. Редовното уриниране понижава броя на бактериите и възможностите за зараза.

Консумирайте чай от магданоз

Магданозът има диуретични свойства. Консумирането на чай освен ще ви освежи, само че и ще форсира процеса на изцеление.

Пийте чай от магданоз за облекчение и попречване на инфекции на пикочните пътища. За приготвянето на този чай са ви нужни 2 супени лъжици изсъхнал магданоз и 250 мл вода. Поставете магданоза във вряла вода и оставете да престои 10 минути.

Яжте краставици

Този зарзават е съвършен за разчистване на пикочния мехур заради високото водно наличие. Краставицата ще обезпечи задоволително течности и ще помогне да се отървете от бактериите.

Консумирайте сок от алена боровинка

Сокът от червени боровинки е превъзходен за профилактика и доста положително средство за лекуване на инфекции на пикочните пътища. Всичко, което би трябвало да извършите, е да пиете 2 чаши неподсладен сок от червени боровинки всеки ден.

Консумирайте чай от чесън за заличаване на бактериите

Почистете няколко скилидки чесън, пасирайте ги и ги сложете в гореща вода. Оставете да престои за пет минути, преди да изпиете течността. Този чай има антибактериални свойства.

Сода бикарбонат като пиво против газове

След като усетите първите признаци, прибавете ¼ чаена лъжичка сода бикарбонат към 125 мл. вода. Пийте по две чаши вода постоянно, преди да изпиете авансово приготвената примес.

Забележка:

Избягвайте кофеина и шоколада. Тези храни оказват помощ на бактериите да се развъждат по-бързо и бързо да нападат пикочните пътища.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР