Природата възнагради Мила Йовович не само с талант, но и

...
Природата възнагради Мила Йовович не само с талант, но и
Коментари Харесай

Звезда ли? Мила Йовович съвсем се запусна

Природата възнагради Мила Йовович освен с гений, само че и със замайващ външен тип. Когато Мила е на пет години, фамилията й емигрира в Лондон и оттова отива в Лос Анджелис. В Холивуд от 11-годишна възраст Йовович стартира да гради кариера под строгия взор на майка си. Въпреки това, строгостта беше условна, защото момичето незабавно стана модел и от време на време участваше в много смели фотосесии. Режисьорите не можаха да устоят на хубостта и чара на Мила и тя стартира да получава функции във филми.

След това пристигна славата - и от ден на ден и повече звездни функции, в които тя въплъти най-дивите мъжки мечти. Скоро тя стартира да се счита за същински секс знак: яркият й външен тип даже без грим, нейната момичешка, нежна фигура и провокативните тоалети, които дизайнерите на костюми измислиха за нея, способстваха за това.

Но времето минава и в действителност Мила поставя завършек на филмовата си кариера. Отдавна не сме чували нищо за фотоси със звездата. Но най-голямата щерка на Йовович, Евър Габо, ослепително „ пое щафетата “ и към този момент засенчи известната си майка. Включително и на аления килим.

И Мила, уви, като че ли се е отказала от себе си.Потребителите на интернет неотдавна я кръстиха „ Мис Неподредена “: тя наподобява толкоз небрежна и странна, когато успее да бъде забелязана обществено.

Сега звездата беше снимана в Лос Анджелис. Небрежна прическа, измачкана  стара транспарантна тениска, не доста чисти дънки, които не стават – даже елементарните девойки мъчно биха се съгласили да излязат от у дома по този начин.

„ Но тя е единствено на 47 години, а е звезда. Как можа да се занемари и запусне  така? “, възмущават се интернет консуматори.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР