Природата ни е дала всичко, което е необходимо за нашето

Природата ни е дала всичко, което е необходимо за нашето ...

Пътят към здравето, красотата и хармонията минава през „Билков Рай“Природата ни е дала всичко, което е необходимо за нашето здраве. Но за да се възползваме правилно от силата и свойствата на билките, са необходими знания и опит, трупани с години. Опирайки се на постиженията на най-добрите български билкари, фитотерапевти и фармацевти, магазин предлага огромно количество билкови смеси. Всяка една от тях има уникални свойства и помага успешно за справянето с широк спектър от болести. 


Смесите в ще помогнат на страдащите от заболявания на нервната система, на дихателните пътища, отделителната, хранителните системи,сърдечно-съдовата и ли опорно-двигателната система. Някои от тях са доказали свойствата си при онкологични и гинекологични заболявания, а други са средство за  детоксикиращи процедури. 


Разбира се, билките не могат да се мерят с бързото действие и достиженията на съвременната медицина. Тяхната употреба обаче е начин сами да променим начина си на живот за добро. А ако не сме сигурни какво точно може да ни помогне, в винаги могат да помогнат със съвет и разяснение. 


Освен уникалните билкови комбинации, там ще намерите и над 200 вида единични билки. Те са във всички форми за употреба – сушени по традиционна технология, билкови извлеци и тинктури, хранителни добавки на капсули и таблетки, витамини и минерали, протеини и супер храни. 


В ще намерите всички чудеса на природата, които растат по дивите поляни и горите на България. Чистотата им е гарантирана. Високо е качеството и растенията, които идват от различни краища на света и не се срещат в родната природа. 
Билките обаче не се средство само за запазване на здравето, а и на естествената красота. Между козметичните продукти, които предлага ще откриете базови и етерични масла, лечебната и декоративна козметика, кремове и мехлеми с Поморийска луга, изключително качествени продукти с лечебен коноп и още много други варианти да се почувствате добре в собствената си кожа.


За да се чувства добре човек обаче е необходимо обърне внимание и на емоциите си. „Отвътре и отвън – всичко е здраве и красота от природата“, казват билкарите. Затова в „Билков Рай“ са особено горди с много богата палитра от вкусни чайове за удоволствия. Понякога дори само техните омайващи аромати са  достатъчни да се почувстваш по-добре. В магазина обаче може да се намерят и доста екзотични и направо чудодейни билки. Някои от тях са доста сериозни афродизиаци.
Есента, като преходен сезон, е свързана с изостряне на много хронични заболявания, а имунната ни система има нужда от естествено укрепване за борба с вирусите. Затова тъкмо сега е момента да посетите „Билков рай“. Там не само ще намерите всичко, за което сте чували или чели, а и много повече – професионален съвет и консултация, базирани на много опит и наука.  

 

Магазин „Билков Рай“- здраве и красота от природата
град Варна:
бул. "Владислав Варненчик" 81, магазин 3 /подход откъм ул. Пискюлиев/ 
tel:+359879000388
[email protected]


 

*публикация

 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg