Природата ни е дала всичко, което е необходимо за нашето

...
Природата ни е дала всичко, което е необходимо за нашето
Коментари Харесай

Пътят към здравето, красотата и хармонията минава през „Билков Рай“

Природата ни е дала всичко, което е належащо за нашето здраве. Но с цел да се възползваме вярно от силата и свойствата на билките, са нужни познания и опит, трупани с години. Опирайки се на достиженията на най-хубавите български билкари, фитотерапевти и фармацевти, магазин предлага голямо количество билкови смеси. Всяка една от тях има неповторими свойства и оказва помощ сполучливо за оправянето с необятен набор от заболявания. 


Смесите в ще оказват помощ на страдащите от болести на нервната система, на дихателните пътища, отделителната, питателните системи,сърдечно-съдовата и ли опорно-двигателната система. Някои от тях са потвърдили свойствата си при онкологични и гинекологични болести, а други са средство за  детоксикиращи процедури. 


Разбира се, билките не могат да се мерят с бързото деяние и достиженията на актуалната медицина. Тяхната приложимост обаче е метод сами да променим метода си на живот за положително. А в случай че не сме сигурни какво тъкмо може да ни помогне, в постоянно могат да оказват помощ със съвет и обяснение. 


Освен неповторимите билкови комбинации, там ще намерите и над 200 типа единични билки. Те са във всички форми за приложимост – сушени по обичайната технология, билкови извлеци и тинктури, хранителни добавки на капсули и таблетки, витамини и минерали, протеини и супер храни. 


В ще намерите всички чудеса на природата, които порастват по дивите поляни и горите на България. Чистотата им е обезпечена. Високо е качеството и растенията, които идват от разнообразни краища на света и не се срещат в родната природа. 
Билките обаче не се средство единствено за опазване на здравето, а и на естествената хубост. Между козметичните артикули, които предлага ще откриете базови и етерични масла, лечебната и декоративна козметика, кремове и мехлеми с Поморийска луга, извънредно качествени артикули с лековит коноп и още доста други разновидности да се почувствате добре в личната си кожа.


За да се усеща добре човек обаче е належащо обърне внимание и на страстите си. „ Отвътре и извън – всичко е здраве и хубост от природата “, споделят билкарите. Затова в „ Билков Рай “ са изключително горди с доста богата палитра от вкусни чайове за удоволствия. Понякога даже единствено техните омайващи аромати са  достатъчни да се почувстваш по-добре. В магазина обаче може да се намерят и много екзотични и напряко чудодейни билки. Някои от тях са много съществени афродизиаци.
Есента, като временен сезон, е обвързвана с изостряне на доста хронични болести, а имунната ни система има потребност от естествено подсилване за битка с вирусите. Затова таман в този момент е момента да посетите „ Билков парадайс “. Там освен ще намерите всичко, за което сте чували или чели, а и доста повече – професионален съвет и консултация, основани на доста опит и просвета.  

 

Магазин „ Билков Рай “- здраве и хубост от природата
град Варна:
бул. " Владислав Варненчик " 81, магазин 3 /подход откъм ул. Пискюлиев/ 
tel:+359879000388
[email protected]


 

*публикация

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР