Припомняме ви този танц на формацията Бумбук“ в България търси

...
Припомняме ви този танц на формацията Бумбук“ в България търси
Коментари Харесай

Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

Припомняме ви този танц на групировката „ Бумбук “ в „ България търси гений “. Сред голите до кръста мъже откриваме и Фифо, който е един от участниците в тазгодишния сезон на „ Игри на волята “ по NOVA.

Признаваме, че сме сюрпризирани от уменията му, защото в „ Игри на волята “ се демонстрира като въздържан и обмислен участник. Залага повече на самостоятелната игра и не се опасява от  конфронтация с другите играчи, когато не е склонен с мнението и концепциите им. За следващ път поговорката за тихите води, които се оказват най-дълбоки, е още веднъж вярна!

Безстрашният Филип несъмнено демонстрира забележителна физическа форма, съвършено тяло и не се срами да го демонстрира. За това свидетелства и скритият му гений – електроинженерът наелектризира женската публика като част от танцовата групировка! Оказва се, че Фифо е и много добър танцьор и несъмнено притегля погледите с танците в жанр “Magic Mike ”.

Филип е 29-годишен електроинженер от София. Има оценки в пет разнообразни спорта, а заниманията му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове… Но евентуално никой не подозираше, че срамежливият Фифо има и прикрит гений в танците на сцена. Вижте неговото показване във видеото!

Фифо от „ Игри на волята “ с провокационен танц в „ България търси гений “ (видео)

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР