Припомняме ви, че в общественото пространство, сред сериозни кръгове, изплува

...
Припомняме ви, че в общественото пространство, сред сериозни кръгове, изплува
Коментари Харесай

КОЙ плати частният полет за минимум 30000 евро на Брегович от Милано до Бузлуджа

Припомняме ви, че в публичното пространство, измежду съществени кръгове, изплува информацията, че с финансово спонсорство на Българска социалистическа партия е оказал помощ предприемачът Кирил Домусчиев.

Пиарът на Корнелия Нинова изрично отхвърли това, само че истината излезе нескрито с видео материал, който е задоволително индикативен.

Вижте какво написа евродепутатът Николай Бареков по тематиката:

"Не знаех, че моят другар Горан Брегович си е купил частен първокласен аероплан, с който лети от Милано до родния ми Пловдив за концерта на Бузлуджа. Или пък това не е неговият персонален аероплан, а самолетчето на някой роден олигарх. Кой знае? Кой заплаща? Подобен полет по информация в нета коства най-малко към 35 000 евро или 70 хиляди лв.. Въпросът сигурно не е към оркестъра, а към “организаторите”. Докато чакаме отговорите, насладете се на това крепко осъществяване в облаците на 10 000 метра! "

на страницата си във Facebook Горан Брегович разгласява следния видео клип с текст за пътуването им от Милано до Пловдив: „ Така го направихме във времето от Италия до България… постоянно с ария! “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР