Припомняме, че 10 години след престъплението Дечкин бе привлечен като

...
Припомняме, че 10 години след престъплението Дечкин бе привлечен като
Коментари Харесай

Червата на убитата бизнесдама Виолета Балабанова стърчали навън след нападението


Припомняме, че 10 години след закононарушението Дечкин бе притеглен като обвинен за това, че на 30 септември 2009 година в Пловдив като причинител в съучастничество с Георги Балабанов /син на починалата/, е лишил дамската чанта, съдържаща документи, портфейл, ключове и пари, на милионерката Виолета Балабанова, като е използвал за това мощ и грабежът е съпроводен с пронизване с нож на Виолета, от което е последвала гибелта на дамата. 

Служителят на Министерство на вътрешните работи Михаил Ангелов се познава с Балабанови от 80-те години и е непосредствен другар. Той съобщи, че се съмнявал в Георги-син, тъй като всякога, когато го питал за майка му той гледал надолу и отбягвал въпросите му. 

" Балабанови бяха доста положително и сплотено семейство, Виолета и Геогри-баща бяха на всички места дружно. Те бяха фактор в този град, огромни предприемачи. Виолета ми е споделяла, че синът им е тръгнал по неприятни пътища и се опасява да не разпилее фамилното имущество, караше ме да го надзиравам ", описа още служителят на реда. той разяснява, че Георги-син е бил по нощния живот, постоянно сменял колите си. Георги-младши се обадил на Ангелов в трагичната нощ, с цел да му каже, че са нападнали майка му. 

" Бях в сервиза и оправях телефон, когато видях доста събрани съседи, чух, че някой е нападнал майката на Жоро Балабанов, била намушкана и червата и били на открито. Обадих му се да пристигна, а той сподели: " Шегуваш ли се  с мен? ", описа Георги Ставрев, различен очевидец по делото. 

" Получихме сигнал за намушкана жена, тогава работих в Спешна помощ. Когато пристигнахме тя беше в кръв, а от нея се показваше чревна ципа, на една ръка имаше превръзка. По-късно ми сподели, че причинителят бил с шапка с козирка, противен и пълен и че и преди го е виждала към блока. Синът й се държеше нападателно и това ме накара да схвана, че е той ", това си спомни лекарят Първан Войнов. Делото продължава с разпит на очевидци.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР