Припаднала на трамвайна спирка в София жена е жива благодарение

...
Припаднала на трамвайна спирка в София жена е жива благодарение
Коментари Харесай

Татяна Лолова спаси припаднала жена

 Припаднала на трамвайна спирка в София жена е жива с помощта на своевременната помощ на Татяна Лолова – огромна на сцената, огромна и в живота.

За случая от предишния вторник заяви в обществените мрежи шефът на 107-о ОУ " Хан Крум “ Данко Калапиш в персоналния си профил във фейсбук, оповестява " Ретро ". Той благодари на 86-годишната Лолова за постъпката и грижата, с която се е отнесла към потърпевшата.

" Убедих се, че Великата актриса Татяна Лолова е същински добротворец. Вижда по какъв начин една стара жена, живееща против 107-о учебно заведение, се спъва и пада посред трамвайните линии на бул. " Джеймс Баучер “. Веднага се притичва на помощ на нуждаещата се вуйна Стефка посред булеварда. Започва да маха на минаващите коли, минават повече от 10 коли и никой не стопира, без значение че ти маха за помощ Татяна Лолова “, споделя Калапиш.

" Най-подире се поява семейство, което също се притичва на помощ. Те стопират, оказват помощ на потърпевшата, качват я в колата си и я откарват пред дома ѝ (срещу училището). Установяват, че не могат да я помръднат, тъй като евентуално е със счупена става, и незабавно викат спешна помощ “, се споделя по-нататък в описа на учебния шеф. 

През всичкото време Лолова не се отделила от вуйна Стефка. " Тя живее сама, околните ѝ са в чужбина. Тук единствената близка е нашата сътрудник госпожа Емилия Чернева, на която се обадих и незабавно пристигна и потегли с нея в колата за спешна помощ към болничното заведение. Татяна беше от самото начало до потърпевшата, в подготвеност и до болничното заведение с нея в колата за спешна помощ да се качи!!! “, впечатлен е Калапиш.

Накрая той изрази своята признателност към Татяна Лолова и всички " ангели “, забъркани в спасяването на вуйна Стефка. " Радвам се, че положителното не е умряло! Има положителни хора, хора добротворци, измежду които и великата Татяна! Господ здраве да им дава на тези хора! “, споделя още Данко Калапиш.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР