Приоритетите в работата на МВР остават овладяване на миграционните потоци

...
Приоритетите в работата на МВР остават овладяване на миграционните потоци
Коментари Харесай

Валентин Радев припомни приоритетите в работата на МВР



Приоритетите в работата на Министерство на вътрешните работи остават преодоляване на миграционните потоци и противодействието на тероризма, повишение успеваемостта при предварителната защита и противодействието на престъпността и битката с корупцията. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила по време на брифинг на Министерство на вътрешните работи за целите в Сектор "Обществен ред и сигурност ".

Друг приоритет е свързани с сигурността на придвижването по пътищата и ограничение на пътнотранспортния травматизъм, ограничение вредите за държавния бюджет произлизащи от контрабанда на акцизни артикули.

„ Друг главен приоритет е противодействието на проведените незаконни групи, извършващи телефонни измами. За тази цел е образуван независим отдел за противопоставяне на този вид престъпност и районни отдели в регионите, където доминират такива сигнали. Предстои да се сътвори и орган взаимно с прокуратурата, като ще се направи и разбор “, обясни Радев.

Друг значим приоритет е противодействието на трафика на хора. Противодействие на кибер престъпността.

Извършва се предварителна защита и противопоставяне на корупцията. В тази връзка са конфигурирани са камери в колите на служителите на реда, на по-късен стадий и на самите служители на реда.

Според данните на Министерство на вътрешните работи контрабандата на тютюневи произведения е достигнала най-ниските си нива през последните месеци.

Министър Радев сподели още, че се назначават още 1000 служители на реда по места, които да противодействат на битовата престъпност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР