Принуждавал една от бившите му съпруги сама да резервира хотелски

...
Принуждавал една от бившите му съпруги сама да резервира хотелски
Коментари Харесай

Кралят на бокса откачал по секса

Принуждавал една от някогашните му съпруги сама да резервира хотелски стаи за любовниците му, от него забременяла малолетна

Мохамед Али има девет деца от шест дами, като две от децата са извънбрачни. Според една от някогашните му съпруги той бил привързан към секса и се налагало тя постоянно сама да резервира хотелски стаи за любовниците му. Какво знаем за бурния любовен живот на най-великия боксьор на всички времена? Мохамед Али е считан за един от най-значимите спортисти на 20 век, както и за един от най-хубавите професионални боксьори на всички времена.

Той е роден в Кентъки и стартира да тренира бокс на 12-годишна възраст . На 18 години печели злато на Летните олимпийски игри, а през същата година стартира да се занимава професионално със спорт. Истинското име на боксьора е Касиум Марселъс Клей. През 1961 година той сменя религията си и става мохамеданин, а скоро по-късно сменя името си. Боксьорът сподели, че рожденото му име е неговото " робско име ", по тази причина стартира да употребява името Мохамед Али. През 1966 година той отхвърля да се причисли към американската войска по време на войната във Виетнам заради религиозните си убеждения и етиката си. Поради това той беше упрекнат в отбягване на военна работа и всичките му трофеи бяха отнети. По-късно обвиняването беше свалено и той възобнови кариерата си. Като професионален боксьор той взе участие в едни от най-известните борби в историята на спорта и справедливо е считан за може би най-хубавия боксьор в света.

Но до момента в който демонстрираше гигантски качества на кръга, в персоналния живот той надалеч не беше прелестен, изключително с дамите и любовниците си. Мохамед Али се дами четири пъти и се развежда три пъти. Той бе сключил извънсъдебно съглашение с трите си някогашни съпруги и съгласно една от дъщерите му дал на трите половината от това, което имал все още.

Той има общо 9 деца – 7 дъщери и 2-ма сина – от 6 разнообразни дами. Първата брачна половинка на боксьора е Сонджи Рой, която той среща през 1964 година Тогава той бил на 22 години, а Сонджи на 23. Те се женят след къса връзка, само че се разделят към две години по-късно. Съобщава се, че Сонджи не харесва, че боксьорът я принуждава да смени религията си.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР