Принудени в още една съдебна зала, за да защитават своя

...
Принудени в още една съдебна зала, за да защитават своя
Коментари Харесай

„Какво означава NIL: Вече е законно“: Решението освобождава подкрепяните от бустер групи да преговарят с новобранци

Принудени в още една правосъдна зала, с цел да пазят своя аматьорски модел на лека атлетика, NCAA настоя да отсрочи разпоредбите си против името, отплата за изображение и сходство, предлагана на новобранци, би направила сложната обстановка в цялата страна още по-хаотична.

NCAA загуби този мотив предходната седмица, когато федерален арбитър издаде предварителна възбрана по дело, заведено от основните прокурори от Тенеси и Вирджиния. Антитръстовият иск оспорва разпоредбите на NCAA против тласъци за набиране на личен състав, заявявайки, че те попречват способността на спортистите да печелят от славата си.

Онези, които работят за и с финансираните от бустер колективи, които се занимават с NIL покупко-продажби с колежани спортисти, споделят, че повдигането разпоредбите ще внесат повече изясненост и просто ще създадат възможно това, което в миналото е било срещу разпоредбите.

„ Искам да кажа, че хората към този момент привличаха новобранци преди този момент решение “, сподели Джим Кавале, създател на Athletes.org, процъфтяваща ас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР