Принудени сме да вдигнем цените, но не можем, защото парите

...
Принудени сме да вдигнем цените, но не можем, защото парите
Коментари Харесай

Алибегов: Принудени сме да вдигнем цените, но не можем, защото парите на хората намаляват

Принудени сме да вдигнем цените, само че не можем, тъй като парите на хората понижават. Това съобщи в изявление за " Офанзива "  председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов.

По думите му дневният ред на ръководещите не съответствува с този на бизнеса. Той съобщи, че браншът ще поддържа превозвачите в митинга им. 

„ Като бизнес нямаме никаква предвидимост за цената на тока и какви ще са обезщетенията. Един от най-големите ни проблеми е електрическата енергия. Политически претенции на този стадий нямаме. На този стадий работодателските организации и ние сме дали ясни точки какво желаеме да направи страната, тя се ослушва. Нека мине митингът. Ако не подхващат ограничения, ще се мисли за друга дата и други претенции “, уточни Алибегов.

Той уточни, че сметката за ток на неговото заведение е сред 13 000 и 14 000 лева след „ обезщетения “. " Тези обезщетения са извънредно незадоволителни. Няма по какъв начин да работим по този метод. Държавата би трябвало да приложи механизми, които да спрат възходящата инфлация ", безапелационен бе Алибегов. 

Според него войната в Украйна ще изиграе голяма роля за летния туристически сезон. Той уточни още, че разноските, по отношение на 2019 година, са 3,5 пъти по-високи с понижени доходи. " Държавна помощ няма безусловно никаква. Юни месец стопира и мярката 60/40 ", уточни ръководителят на БАЗ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР