Принудена да крие истинската си същност, транссексуалната дъщеря на Джо

...
Принудена да крие истинската си същност, транссексуалната дъщеря на Джо
Коментари Харесай

Някои семейства останаха в безизходица след влизането в сила на забраната на Айдахо за потвърждаващи пола грижи за непълнолетни

Принудена да крие същинската си същина, транссексуалната щерка на Джо Хорас се бореше с меланхолия и тревога до преди три години, когато тя стартира да приема медикаменти, с цел да блокира началото на пубертета. Лечението, утвърждаващо пола, оказа помощ на в този момент 16-годишната да откри щастието още веднъж, сподели татко й.

Решение на Върховния съд на Съединени американски щати късно в понеделник, позволяващо на Айдахо да наложи възбраната си за такива грижи за малолетни, може да заплаши още веднъж нейното благоденствие. Хорас се бори да измисли идващите стъпки и обмисля да напусне Айдахо, където е живял през целия си живот, с цел да се реалокира в различен щат.

„ Това би било пагубно за нея “, Хорас, който живее в Бойзи, сподели пред Асошиейтед прес. „ Ако тя няма достъп до това, това ще навреди на психологичното й здраве. “

одобриха забрани за потвърждаване на пола на грижите за малолетни през последните години и множеството от тях са изправени пред правни провокации. Двадесет други щата сега ползват възбраните.
Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР