Принцовете Уилям и Хари имат цял ​​набор от добре познати

...
Принцовете Уилям и Хари имат цял ​​набор от добре познати
Коментари Харесай

Принц Уилям има „супер частен“ братовчед актьор, който е наречен „принц Хари lite“

Принцовете Уилям и Хари имат цялостен ​​набор от добре познати кралски братовчеди, които постоянно наподобява живеят живота си в светлината на прожекторите.

Но един от техните родственици, който в миналото беше наименуван „ лекият принц Хари “, води „ супер персонален “ живот като новак артист и един ден ще наследи фамилното имение на принцеса Даяна от 13 500 акра, макар че има три по-големи сестри. Луис Спенсър, който през днешния ден чества своя 30-ти рожден ден, е братовчед по майчина линия на Уилям и Хари и е най-големият наследник на Ърл Спенсър и първата му брачна половинка Виктория Локууд. Това го прави племенник на починалата принцеса Даяна и нейните сестри, лейди Сара Маккоркудейл и баронеса Джейн Фелоуз. И той постоянно е именуван " момчето от плаката за първородство ".

Въпреки че Луис е роден в Лондон, той е израснал в Кейптаун, Южна Африка, след разпадането на брака на родителите му, където съгласно сведенията е посещавал едно от най-скъпите частни учебни заведения, които градът може да предложи – Diocesan College. След учи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР