Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път, публично, за

...
Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път, публично, за
Коментари Харесай

Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път за покойната си майка

Принцовете Уилям и Хари приказват за първи път, обществено, за починалата си майка - принцеса Даяна. Двамата споделят своите детски мемоари в нов документален филм. А мотивът е 20-тата годишнина от гибелта на принцесата, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Уилям и Хари преглеждат остарели фотоси и си напомнят по кое време и по какъв начин са направени. Филмът се споделя " Даяна, нашата майка - нейният живот и завещание ".

Двамата престолонаследници се съгласили да вземат участие във кино лентата и да споделят персонални мемоари, с цел да напомнят живота и делото на майка си.

Наскоро Уилям и Хари повдигнаха тематиката за нещата, които не харесват в разпоредбите за държание, които би трябвало да съблюдават. Двамата бяха момчета, когато майка им почина в злополука в Париж. Според Хари нито едно 12-годишно момче не трябва да бъде карано да върви след ковчега на майка си пред очите на милиони непознати хора.

През цялата година Уилям и Хари вземат участие в разнообразни прояви в памет на принцеса Даяна. Двамата участваха в частна църковна работа над гроба на майка си и поръчаха скулптура на принцесата, която ще се издига пред формалния им дом в Лондон.

Екипът, изработил кино лентата твърди, че Уилям и Хари са били отворени към всички хрумвания и не са желали да цензурират нито един въпрос.

Във Англия документалния филм мина късно в понеделник, българско време. Ще бъде показван неколкократно и по платените, кабелни канали.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР