Принцовете Хари и Уилям така и не успяха да изгладят

...
Принцовете Хари и Уилям така и не успяха да изгладят
Коментари Харесай

Обрат в отношенията между Меган и Кейт

Принцовете Хари и Уилям по този начин и не съумяха да изгладят недоразуменията между тях и да се помирят един път вечно. Според източник на английския вестник Express, връзките сред двамата към момента са напрегнати.

При последното посещаване на херцога на Съсекс във Англия братята съумяха да не помнят за разликите си за известно време. Дългоочакваното им събиране обаче не продължи дълго и незабавно след церемонията по откриването на паметника на принцеса Даяна, принц Хари мигновено отлетя за Съединени американски щати.

За разлика от Хари и Уилям, съпругите им очевидно са съумели да заровят томахавките. Оказва се, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и някогашната актриса Меган Маркъл са почнали да си споделят онлайн.

Главен " провинен " за доближаването им е новородената щерка на американката и принца - Лилибет. Именно нейната поява е станала причина двете майки да стартират още веднъж да си поддържат връзка.

Запознат източник твърди, че след раждането Кейт и Меган поддържат дейна връзка. Това обнадежди почитателите на английското кралско семейство и ги накара да таят вярата, че това ще постави завършек на спора им.

" Напрежението сред тях отслабна. Сега връзките им са доста по-добри. Херцогините си обменят известия. Кейт даже изпрати подарък на Меган във връзка раждането на второто ѝ дете ", оповестяват английските медии, базирайки се на осведомен източник.

" Раждането на Лилибет сближи Кейт и Меган. Сега и двете имат дъщери и нямат самообладание да се срещнат ", написа пък Us Weekly.

Междувременно стана ясно, че карантината на херцогинята на Кеймбридж е завършила и на 10-и юли тя за първи път се появи пред аудитория. Двамата със брачна половинка си участваха на финала на тенис шампионата " Уимбълдън ".

За събитието Катрин заложи на елегантна зелена рокля, комбинирайки я с бяла чанта и обувки на висок ток в същия цвят.

Докато бе под карантина поради контакт със инфектиран с новата коронавирусна зараза, тя си направи няколко PCR теста, резултатите от които се оказаха негативни. В публично изказване от двореца Кенсингтън показаха, че херцогинята не е имала никакви признаци на заболяването. Затова и херцогинята съумя да придружи брачна половинка си Уилям и на финала на европейското състезание по футбол на " Уембли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР