Принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот никога няма да

...
Принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот никога няма да
Коментари Харесай

На бавачката на Джордж, Шарлот и Луис е забранено да казва общи думи пред тях

Принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот в никакъв случай няма да бъдат наричани по същия метод, както множеството други деца.

Да бъдеш роден в кралски жанр носи със себе си привилегии и благоприятни условия, които множеството други деца в никакъв случай няма да имат, както и отговорности, несъмнено. Едно от тези преимущества нормално е наличието на бавачка, която да оказва помощ с грижите, изключително до момента в който родителите отсъстват по отговорности.

Принц Уилям и Кейт взеха решение, че ще имат потребност от помощ с бъдещото си поколение още през 2014 година, когато се родиха за първи път Принц Джордж беше единствено на осем месеца и те наеха една от най-хубавите бавачки в света, естествено.

Мария Борало беше късметлийката, която те избраха, и тя се обучаваше в влиятелния Норландски лицей в Бат, който е профилиран в образованието за гледане на деца, като техните бавачки се наемат по целия свят от звезди и кралски особи. Принц Уилям и принц Хари бяха гледани от бавачка Норланд, наред с други, тъй че това беше явен из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР