Принципно умишленото оставяне или забравяне на смартфон в автомобила е

...
Принципно умишленото оставяне или забравяне на смартфон в автомобила е
Коментари Харесай

Не оставяйте телефон в колата през зимата

Принципно умишленото оставяне или забравяне на смарт телефон в автомобила е много рисково. Ако устройството е на очевидно място, то е притегател за крадците, само че даже и да е в жабката, в случай че крадци на дребно влязат с щурм в автомобила, то неизбежно ще се лишите от мобилното си устройство.

Зимата обаче има и още една заплаха при оставянето или забравянето на телефон в колата. Болшинството производители на електроника позволяват употреба при температури до минус 10 градуса. Даже и при такива температури, да не приказваме и за по-ниски, зарядът в батерията пада. Ако вземете телефона и го включите да се зарежда незабавно, то това ще докара до уголемение и дисторция на цялото устройство.

Дори и батерията да не е изтощена изцяло, в случай че вземете телефона от студената кола и го вкарате в топло помещение, незабавно ще се образува конденз, който ще докара до съществени повреди. Така че бъдете деликатни и не оставяйте телефона в колата през зимата, а и през останалото време от годината./ fakti.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР