Принципно краят на годината е време за равносметки и класации,

...
Принципно краят на годината е време за равносметки и класации,
Коментари Харесай

Най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Принципно краят на годината е време за равносметки и ранглисти, само че в последно време това предписание не се съблюдава изключително. Така в разгара на летния сезон от Billboard излязоха със своето нареждане на най-високоплатените музиканти на 2020 година
 Конър Макгрегър, най-високоплатените спортисти за 2020 година и по какъв начин ММА боецът изпревари Роналдо и Меси
Конър Макгрегър изпревари Роналдо и Меси

Кои спортисти завоюваха най-вече през предходната година

И няма по какъв начин да не сме любопитни да забележим кой какъв брой е прибрал в тази пандемична година, в която нищо не беше като хората. Затова и приходите идват от стрийминг платформи и продажба на албуми, а не от концерти и участия.

Подреждането в челната десетка е повече от забавно , тъй като там са както някои от най-актуалните звезди на музикалната сцена, по този начин и остарели лица, които не престават да натрупат милиони от продажби. А ето и кои са те.

10. Lil Baby - 11.7 милиона $

Рапърът, който не можем да наредим измежду най-известните в гилдията, съумява да завоюва своето място в топ 10, като оставя зад себе си даже The Weeknd и Травис Скот. 26-годишният американец пусна няколко явно много сполучливи части през 2020 година и в този момент може да чества признанието, което получи.
 Снимка 540112

9. YoungBoy Never Broke Again - 11.9 милиона $

Още един рапър, само че не от ранга на Кание Уест и Джей Зи. Той е единствено на 21 и към този момент си заслужи деветото място в класацията.

8. The Beatles - 12.9 милиона $

Легендарната рок тайфа, чиято история скоро ще забележим в документален филм, продължава да генерира съществени доходи от продажби даже 50 години след разпадането си.

7. Queen - 13.2 милиона $

Още едни рок митове, само че настоящи и с различен вокалист. Групата, отпред с Адам Ламбърт, също може да се похвали със сериозен растеж на продажбите, с които догонва младите и настоящи реализатори.
 Снимка 540113

6. Drake - 14.2 милиона $

Един от най-богатите реализатори като цяло попада на шестото място в това нареждане. Е, 2020 година сигурно не беше най-силната му година, само че му е простено.

5. Били Айлиш - 14.7 милиона $

Тя е най-младата в класацията и за година като предходната сигурно не може да се оплаче от приходите си.

4. Eagles - 16.3 милиона $

Американската рок група, учредена през 70-те години, към момента може да се похвали със забележителна фенска маса, която й обезпечава нелоши доходи.

3. Селин Дион - 17.5 милиона $

53-годишната певица продължава да издава по едно-две нови части на година, а неотдавна се върна и като изпълнител-резидент в Лас Вегас. Всичко това се оказва много доходоносно.
 Снимка 473785

2. Post Malone - 23.2 милиона $

Още един рапър, само че този път на крачка от върха. 2020 година наподобява е била от мощните му години.

1. Тейлър Суифт - 23.8 милиона $

Без особена изненада, американската певица е на върха и на тази ранглиста по доходи. Всъщност изненада има и тя е в спада на приходите й. През 2018 година, когато още веднъж е на челно място, печели цели 99.6 милиона $.
 Снимка 519910

Но парите, извоювани от предходната година, са без доходи от турнета и концертна активност, които й бяха главните, когато беше допустимо да бъде на сцената. А разликата й с Post Malone е едвам 600 хиляди $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР