Принципно има много изказвания на сексолози, че мъжете не трябва

...
Принципно има много изказвания на сексолози, че мъжете не трябва
Коментари Харесай

Кривият пенис е опасен

Принципно има доста изявления на сексолози, че мъжете не би трябвало да се тормозят от кривите си пениси, тъй като те били в положение да задоволяват дамата по друг метод.
Оказва се обаче, че кривото достолепие е рисково за теб и всичко това е въз основата на доста съществено проучване с 1,5 милиона мъже с криви геги. Резултатите са оповестени на годишната конференция на Американско общество по репродуктивна медицина (ASRM). Подробностите, в случай че не ни вярваш, чети в The Telegraph.
Оказва се, че в случай че ти е крив, шансът да хванеш меланоми се повишава с 29%, а рак на тестисите с цели – 40%! Сега дишай. Учените глави откриват още една не доста жизнерадостна наклонност.
Изучавайки организмите на бащите и синовете с заболяването на Пейрони ( "Еректилната тъкан на половия член, при кожата и преградата на пещерните тела се заменя и разраства във фиброзна. Това води до дисторция на органа, изкривява се на една страна и придобива формата на банан. "), те намират набор от гени, които дават отговор за предразположението към проблеми с урологията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР