„Принципната позиция е, че без оглед на персоната, която се

...
„Принципната позиция е, че без оглед на персоната, която се
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Смяната на треньорите на принципа на носната кърпа е неприемлива

„ Принципната позиция е, че без оглед на персоната, която се води за треньор на обичания ни тим, промяната на треньорите на правилото на носната забрадка е извънредно неприемлива”, съобщи ръководителят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян в студиото на „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„ Това е следващият въртоп, на който ставаме очевидци. Очакванията преди няколко месеца бяха, че след смяната с този вид процеси ще се завърши. Има и други неясноти, които са притеснителни. Когато се смени управлението, бяха дадени поръчки, че ще се работи по нов метод. Хайде най-сетне да си кажем какво вършим и какво желаеме да реализираме. Аз да вземем за пример не разбрах за какво беше заменен предходният треньор, в този момент не разбирам за какво е заменен този три месеца по-късно. Не са спортно-техническите проблеми на Левски най-сериозните сега. Ще би трябвало да се смени изцяло методът, а не съм уверен до каква степен това е възможно”, разяснява още Хиндлиян във връзка събитията при „ сините”.

„ Самият факт, че Левски не може да откри състезателен шеф дълго време също е стеснителен. Трябва да си зададем въпроса –защо. Това е въпрос, който да бъде заложен на верните хора. Това, че Левски не може да задържи треньор за цялостен сезон също е притеснително. Да, под някаква форма Левски продължава да наподобява като багаж. Изключително доста скърбя, че би трябвало да го кажа, само че продължаваме да работим на парче. Чест му прави на господин Павел Колев, че излезе и сподели – това беше неточност. Убеден съм, че въобще не му е елементарно. Преди към два месеца споделих, че в лицето на Павел Колев видях човек, който си дава сметка какъв е капацитетът на левскарската аудитория. Друг е въпросът до каква степен взима независимо оперативните решения в клуба”, продължи Степан Хиндлиян.

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски сподели още: „ Това, че ние отхвърляме, че ще имаме нов треньор, а след това споделяме, че не са изключени други разновидности – този филм го гледаме прекалено много време. Това, което слушам, че няма да е с публиката. Левскарите, с които аз контактувам не считат, че двамата господа ще ни изведат там, където ни е мястото. Не споделям, че те ще бъдат саботирани или нещо сходно. В продължение на пъклен доста време Левски беше синоним на неточен длъжник. Нещата са вързани. Няма по какъв начин покривът на администрацията да тече, а в съблекалнята да ухае на ароматизатор. Да не се окаже отново, че последователите мътят водата. Те подкрепяха тима безусловно. Въпросът е до каква степен играчите, които носят фланелката правят оценка това нещо и до каква степен притежател и администрация си дават сметка за това. Хората все пак в някаква степен не престават да бъдат оптимисти. Ние започнахме да привикваме, това е страшното. Една искрица и доста малко камъче обръща каруцата. Няма неизменност. Другият проблем е огромната кошница, с която се потегля и крайният резултат по-късно.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР