Принципите не могат да се огъват, спрямо обстоятелствата, ако човек

...
Принципите не могат да се огъват, спрямо обстоятелствата, ако човек
Коментари Харесай

Двама различни политици за морала, който не се огъва

Принципите не могат да се огъват , по отношение на събитията, в случай че човек има морал . С него не се вършат взаимни отстъпки и той не се трансформира в политиката и отвън нея. В това са безапелационни юристът и ръководител на 47-ото /Народно заседание /НС/ и зам.-председател на 48-ото Народно събрание – Никола Минчев и IT предприемачът и държавник, Константин Бачийски , народен представител в 47-ото и 48-ото Народно заседание.

На Първа пролет в откритото студио на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ в центъра на Бургас, двамата разнообразни като персони, само че идентични в моралните си визии политици , показаха в „ 12 минути от пролетта “ своите персонални визии и потребността от политически решения с цел да има позитивни промени в обществото и страната.

„ Личният морал и този в политиката не са две разнообразни категории. Или го имаш или го нямаш. Ако човек е воден от положителни планове, това ще си проличи във всяко едно негово деяние “, показа Минчев.

 Никола Минчев и Константин Бачийски
Никола Минчев и Константин Бачийски. Снимка: „ Продължаваме Промяната “

„ Най-важни са претекстовете, които движат един човек. Интелектът е наложително, само че не е задоволително изискване, тъй като има доста умни нарушители, чийто разсъдък не работи в употребява на обществото, а дори в противен случай в негова щета. Според мен измежду най-важните условия с цел да служиш на хората е да си с висок морал и непоклатими правила. Лично аз се усещам свободен да ги не отстъпвам без компромис в продължение към този момент на 12 години “, сподели Бачийски.

Той не обича да се дефинира като политик заради изобилието от неприятни образци за български политици през последните няколко десетилетия. Определя се като човек , подготвен да пази публичния интерес с цената на всичко.

И макар, че единият има вяра, че България има потребност да се върне към тези политици, които са били образец в обществото , а другият, че е нужно съумелите и благородни българи в и отвън страната да стартират да сплотяват старания за опълчване на порочните модели – и Минчев и Бачийски са единомислещи , че даже един компромис с полезностите е задоволителен да трансформира положителния политик в подкупен .

„ В политиката постоянно има взаимни отстъпки в спор, само че на база причини или позиции, само че няма по какъв начин да има положителни политически решения, в случай че са в контраст с честността. Ако човек един път изневери на полезностите си, нещо в него се пречупва. Наблюдавал съм го и в Народното събрание, и отвън него “, показа Бачийски.

Политикът може да не увеличи в никакъв случай звук в залата и все пак да бъде чут –твърдо имат вяра и двамата претенденти за народни представители на обединението с номер 12 .

„ Истината се ражда не в лютия спор, а в цивилизован диалог. Същото е в пленарната зала. Да, малко на брой имаме тези убеждения, само че положителният звук ще се завърне в Народното събрание и най-хубавият метод да се случи това е през глобата на гласоподавателите. Ако те следят държанието на депутатите и глобяват държанието им през гласуването на парламентарните избори, това ще накара доста от тях да поправят държанието си “, смята ръководителят на 47-то Народно събрание.

Константин Бачийски напомни, че точно Никола Минчев е бил от дребното в Народното събрание, наложили нов оправдателен звук в връзка , с което е получил утвърждението на болшинството депутати и на жителите.

По въпроса, обвързван с рецесията на водачи , лидерът на листата на обединението с номер 12 в Бургас, беше безапелационен, че са нужни повече българи , които да бъдат подготвени да работят за родината си с идеална цел.

„ Политиката се приема за мръсна игра, по тази причина свестните хора постоянно странят от нея. Вероятно честни хора има във всяка партия, само че въпросът е до какъв брой те съумяват да повлияят на процесите. Нужно е да бъдат повече, точно с цел да се промени това отрицателно значение, с която е натоварена думата политик у нас “ , смята Минчев.

 Константин Бачийски
Константин Бачийски. Снимка: Политическа партия „ Продължаваме Промяната “

Никола Минчев и Константин Бачийски се надяват достойните хора и бъдещи водачи да стартират да израстват в идващия парламент с болшинство на „ Продължаваме Промяна – Демократична България “ в него.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР