Принципите, които сме заявявали и които следваме са нулева толерантност

...
Принципите, които сме заявявали и които следваме са нулева толерантност
Коментари Харесай

Никола Минчев в Казанлък: Имаме доста работа за довършване - антикорупция, социален пакет, инвестиционна програма

Принципите, които сме заявявали и които следваме са нулева приемливост към корупцията. Това е наша алена линия. Можем да работим с политически сили, които фактически застават зад сходен принцип. В 47-то Народно събрание сполучлива работа в тази тенденция имахме с „ Демократична България “ (ДБ) и с „ Българска социалистическа партия за България “. Това са политическите сили, с които се надяваме, че ще имаме работещо болшинство и в 48-то Народно събрание. Това съобщи претендентът за народен представител от " " (ПП) и ръководител на 47-то Народно събрание  в Казанлък, където откри офис на " ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

На въпрос с коя политика в предходния парламент най-вече се гордее, Минчев съобщи, че със обществения пакет. „ Повишаването на пенсиите по метод, който е несъпоставим с предходните 12 години. Това е нещо, с което се гордеем, че успяхме да осигурим за българските жители “.

„ Доста работа имаме за дотъкмяване. Ние дойдохме на власт с 4-годишна стратегия, само че управлявахме осем месеца. Това, което направихме бяха първите стъпки. Тепърва има още да работим по тематиката антикорупция, обществен пакет, капиталова стратегия “, изясни ръководителят на 47-то Народно заседание.

Във връзка с нещастието в Карловско, където бяха наводнени няколко села, съобщи: „ Имам информация, че е имало струпване на клони, останали при сеч, които са образували нещо като яз, който се е скъсал. Най-важното е в този момент да се помогне на хората. Това което видях с очите си е, че те имат потребност от работна ръка, тъй като работата е ужасно доста и от още техника. Областният шеф на Пловдив сподели, че ще бъде обезпечена още техника, тъй като насъбраните наноси са доста и работата е ужасно доста “, разясни той.

„ Опитваме се в границите на акцията да сме с оптимално доста хора на оптимално доста места. Това е методът – с доста старания, с доста път и с доста срещи. Радвам се, че има хора в листите, които имат друг професионален профил и са от доста места в региона “, сподели лидерът на листа на Политическа партия.

Попитан какво би трябвало да се направи, с цел да не се повтаря нещастието в Карловско, Минчев съобщи: „ Контрол! Сечта, която е довела до обезлесяването на разнообразни места в страната, е вследствие на дългогодишната липса на надзор и това е нещо, което би трябвало да се завърне в държавата ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР